sedat 57 nikli psikopat yebereci...motoru kakalayamadınmı kimseye...:queen:
o motoru mt ailesinden kimse almaz mete......
sedat 57 nikli psikopat yebereci...motoru kakalayamadınmı kimseye...:queen:
o motoru mt ailesinden kimse almaz mete......
bence ybryi sedat 57 bile kullanmış olsa her zaman her daim müşterisi hazırdır...:rendeer: ybr efsanedir beyler motorunuzu hep sevin...inanın bende bu geniş kalıp olmasa ybrden şaşmam...bir arkadaşım motoru yere devirdi...sağ ön granaj çatladı kafa...140 lira bayıldı hiç yoktan...siz aynı kazayı yapın belki bir ayna belkide bir gidondan başka bişey değişmezdi...
sırf bu yüzden 4. ybr me sahipim mete.... kuryelikte az kahrımı çekmediler.... şuan sahsi biniyorum..... herhalde anahtarsız 5 sene binerim... mete pazar günü düzceye gelsene sende....
valla kardeşim ybr gelmiş geçmiş en sağlam düşük cc başlangıc cc si makinadır...alanında tek...rakipsiz...yanına yaklaşmak için 44.000 km cbf 150 sürmeye gerek yok...istediğin kadar sert davran seni asla incitmez...
bu arada tatilim bu gece...o gün uyuyor olacağım kanka...zira gece şoförlük yapıyorum turist transferi yapıyorum...zabaha şaftım kayıyor...:rendeer:
elcik korumaları nereden temin ederim diji kardeş?
arkadaşlar 2005 ve 2006 ybr 125 lerde kronik bir krank sorunu oluyordu. acaba o sorun çözüldümü bilgisi olan varmı?
ok.................. bende şuan şöför olduğum için uykusuz araç kullanmak nedir iyi bilirim...... bu arada cbf 150 ler ilk çıktığında 10 adet aldık ve 10 da yağ yakıyuordu...manevra yok bizi çıldırtmıştı ama şirket ucuz diye almaya dvam etmişti....
iyidir ramço da eldiven kullanan yokmu arkadaş sorduk tavsiye eden varmı diye sağolsun sadece halil kardeş cvplamış ona da allah razı olsun.diğerleri eldiven kullanmıyo sanırım yada kışın motoru garaja kaldırıyorlar![]()
iyidir ramço da eldiven kullanan yokmu arkadaş sorduk tavsiye eden varmı diye sağolsun sadece halil kardeş cvplamış ona da allah razı olsun.diğerleri eldiven kullanmıyo sanırım yada kışın motoru garaja kaldırıyorlar![]()
beyler birkaç gündür yedek depo ile geziyorum. yaklaşık 40 km lik yakıt olmasına rağmen depoyu fulledim, 12 küsür litre benzin daha aldım. aldıktan sonra 25 km falan daha yaptım şimdi içime bir kurt düştü. Acaba genleşme yapıp sıkıntı çıkarırmı?
konuşturun tecrübeleri