[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma fotoları

sohbet topiğimi burası kardeşim çıkın dışarı bakiim..! :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bahçeye çıkmışlar oynamaya.. korkut en son ip atlıyordu.. gürkan birileriyle elim sende oynuyordu.. vs.. vs.. :mrgreen:

hadi bee....senıde nöbetcımı koydular buraya....:queen::queen:

hadi bee....senıde nöbetcımı koydular buraya....:queen::queen:

ben motoru almaya gidicem akşam.. gene bozuldu :mrgreen: bu sefer pendikte kaldım :mrgreen::mrgreen::mrgreen: mesafe artıyo.. bi dahakine dahada uzağa gidicem.. :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben motoru almaya gidicem akşam.. gene bozuldu :mrgreen: bu sefer pendikte kaldım :mrgreen::mrgreen::mrgreen: mesafe artıyo.. bi dahakine dahada uzağa gidicem.. :queen::queen:

kesınnnnnnn:cat::cat:

ne keselim?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 PM ----------

helim abi de gidicekti bi konuş istersen o da kalmış ya yolda
:wiinkk:

onun motor kartalda kaldı.. ben dün gece getirdim motoru.. servisten alıcam bu akşam topkapıdaki serviste.. servisin hatası herifler havayı çok alıyo sanmışlar meğer motor benzini çok alıyor.. fazla benzin karbüratöre doluyor artanı hava filtresine basıyor bu da motoru boğuyor.. karbüratör sökülüp şamandra ayarı yapılacaktı.. hallolmuş sanıırm..

ne keselim?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 PM ----------

onun motor kartalda kaldı.. ben dün gece getirdim motoru.. servisten alıcam bu akşam topkapıdaki serviste.. servisin hatası herifler havayı çok alıyo sanmışlar meğer motor benzini çok alıyor.. fazla benzin karbüratöre doluyor artanı hava filtresine basıyor bu da motoru boğuyor.. karbüratör sökülüp şamandra ayarı yapılacaktı.. hallolmuş sanıırm..

iyi ya geçmişolsun en azından motorunuz var bozulabiliyor :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar