G0-Kart yapıyoruz!!! 27.09.2009 Pazar Saat:15.00

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Nete dün hiç giredim. Bu nedenle kahvaltıdan haberimiz olmadı.

Pistte görüşürüz.

benim tekirdağa gitme niyetim var kanka dönüşte uğrayabilirim...

gel gel beklerim kardeşim

biz kahvaltıdayız walla capanord/sedat_57/reşit19/hirkil sohbet güzel baya

şerif gelicek taytıs tamer abi gelicek go-karta aargh :cat:

2 arkadşaım daha gelicek ekstradan gelicekleri bekleriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

Nete dün hiç giredim. Bu nedenle kahvaltıdan haberimiz olmadı.

Pistte görüşürüz.

abi 2de yola çıkıcaz bizim buradaki poda görüşelimmi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------

şimdi şerif taysıs geldi hasanpınar yolda darkface'te gelicek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yağmur yağmaz büyük ihtimal fakat bir de motoru alsam, çok istiyorum ama gelmeyi :pr:
şişlide vardı bunun 3/1 i kadar bir şeydi, o kapandı.

abi bostancıdan geçerken beni alabilecek biri yok mu şimdi? :silent:
yol üstünde beklerim ben.
yaya gitmek istemiyorum oralara. pek tekin yerler değil. :)

yok abi motorumu almadan bana gezmek haram. :mrgreen:
bi an önce parayı denkleştirmek lazım. ehliyet aldık, kask, mont aldık, herbişey tamam; motor yok. :pr: kaldık böyle ortada. :salut:

arkadaşlar go kart etkinliği çok güzel oldu.sabah kahvaltı içinde ilkay ve ailesine çok teşekkür ederiz.:pr: ben şahsen çok memnun oldum çok değerli :pr:insanlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:19 AM ----------

bu arada ilkay etkinlik sorumlusu olarak 100 de yüz okey kardeşim.:pr:

arkadaşlar go kart etkinliği çok güzel oldu.sabah kahvaltı içinde ilkay ve ailesine çok teşekkür ederiz.:pr: ben şahsen çok memnun oldum çok değerli :pr:insanlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:19 AM ----------

bu arada ilkay etkinlik sorumlusu olarak 100 de yüz okey kardeşim.:pr:

hiçte bişe yapmadım halbuki :mrgreen:
bu arada senin fazer'ın yapabileceklerinin bir kısmınıda görmüş oldun

birde gebzeden karşıya geçerken selmanın motordan sana sellektör yaptım ama pek oralı olmadın sabah motoru kullanırken oturuş pozisyonunla ilgili ufak bi uyarı yapmıştım onu hatırlatacaktım ama dikkat et abicim :cat:

bu arada msn adresini yazarsan bana ekliyim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 AM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-eylul-2009-go-kart-bulu-mas-foto-raflar.html adresinden resimlere bakabilirsiniz

ben bi keklik yapıp konuyu zamanında cumartesine açıp pazara çevirdiğimden tekrar konu başlığında adı görününce kontrol etmedim tıkladım gönderdim kamuranlık oldu baya baya bu yorgunluk ve uykusuzlukla sanırım :mrgreen: o benim açtığım konu hükümsüzdür :mrgreen:

İLKAY SELLEKTÖRÜNÜ GÖRDÜM.:pr:TAKSİNİN BİRİ AZ KALSIN BENİŞAĞDAN BİÇİYORDU.ALLAHTAN AYNA OKUMASINI BİLİYORUZ.MOTORO GELİNCE YAVAŞ YAVAŞ ISINIYORUZ.YALNIZ CAPO DAN SONRA CİDDEN DAHA KULLANIŞLI.:rendeer:MSN KULLANMIYORUM PATRON.SENİN SUPERVISOR İŞİ:queen:Nİ BU HAFTA KONUŞACAĞIM.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 AM ----------

Akşam şerifleri aradım halletmişler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 AM ----------

İLKAY SELLEKTÖRÜNÜ GÖRDÜM.:pr:TAKSİNİN BİRİ AZ KALSIN BENİŞAĞDAN BİÇİYORDU.ALLAHTAN AYNA OKUMASINI BİLİYORUZ.MOTORO GELİNCE YAVAŞ YAVAŞ ISINIYORUZ.YALNIZ CAPO DAN SONRA CİDDEN DAHA KULLANIŞLI.:rendeer:MSN KULLANMIYORUM PATRON.SENİN SUPERVISOR İŞİ:queen:Nİ BU HAFTA KONUŞACAĞIM.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 AM ----------

eyw saolasın abi
oturuş pozisyonuna dikkat et ama fazer çok rahat gelmiştir sana hatta

fotolar başka yerdemi...

tamer abi konu açmış cnm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar