14:00'da bostancı köprüsünde toplanırız gelicek olanlar için :cat:
iptaL etmek zorunda kasLıaksınız sanırım bu gidişLe kimse kaLmadı herkes geri vites yapıyo =P
Bostancı'dan geçerken beni de alıverin, ben de geliyim.![]()
atla otobüse uzak değil o kadar :mrgreen:
kaç numara geçiyo ordan![]()
ben gelipte sizi madara etmiyim şindi
ilkay yarın akşam iş var gidersem yetişemem bi dagaki sefere inş:rendeer:
SAAT 14,00 TE BOSTANCI KÖPRÜSÜNÜN ALTINDA OLACAĞİM.r:SABAH İÇİN BİR ŞEY VARSA YAZIN.:queen:
arkadşlar sabah kahvaltısıda yapalım diyenler var kuzguncuk taraflarında güzel biryer biliyorum üsküdarı az geçtikten sonra
sabah 10.30 da haremde buluşup oraya devam edebiliriz kahvaltımızı yaptıktan sonrada g0-karta doğru devam ederiz :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 PM ----------
bak kahvaltı diyordun al sana kahvaltı :mrgreen:
AVRUPA YAKASI NERDE BULUŞAÇAKr:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 PM ----------
BENCE OKEY 100 DE YÜZr:NETLEŞTİRİN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 PM ----------
PAZAR GÜNÜMÜ MAKİNAMA AYIRDIMr:ALLAH CÜMLEMİZİ:queen: AYIRMASIN
mavi yeşilik az ilersinde kalıyor dilim pastanesi var bilirsin sen üsküdarda olduğuna görekahvaltı adresı neresı belkı ugrarıum yanınıza kahvaltıya =)
%100 saat 3te go karttayız :cat:
kahvaltı için 2 seçenek var
ilki üsküdar taraflarında bi pastahanede güzeldir
diğeri ise bizim burada kocaman bir park var piknik masalakarı felanda var
sabah hep beraber börek peynir ekmek reçel ekmek yumurta ne varsa yeriz :queen: açık hava hemde
mavi yeşilik az ilersinde kalıyor dilim pastanesi var bilirsin sen üsküdarda olduğuna göre
gidilirse oraya gidilir
eskı paşalımanı kafeyı dıyosunuz sanırım fetıpaşa nın girişin karsısındakı yada daha gerıde ışıkların ordakı pastane =) hangısı ?
ışıkların orada tam köşede kalıyor altunuzadeden inen yokuşun sonunda
nese ben yufka almaya gidiyorum yarına börek olsun :mrgreen:
sen mi yapıcaksın börekLeri =P
Ay sonu
hem turnuvaya katılıcaz özdeşle
yoksa kralına gider yani canlı şahitlerim var![]()
buluşma yerine de börek getiriiiiin![]()
1. numaralı canlı şahidim tur bindirdi bana...:queen:
avrupa yakasından gıdecek bır ıleri varmı işim erken bıterse geleceğim ama 12 den önce bıtmez gıbi