- Konu Yazar
arkadaşlar uzun zamandır go-kart paintball gibi şeyleri konuşuyoruzda pek icraat yok gibi nedense 
bende duruma el atarak internette bol arama yapıp en çok eğlenebileceğimiz bütçemize uygun yeri buldum
sonuç olarak kartalda yer alan karma karting adıyla geçen pistini daha önce sahibinden.com'da görüp beğendiğim 9hp gücünde araçları olan görsel olarakda güzel bir pisti olan bi yeri seçtim
27.09.2009 Pazar günü gelmek isteyen herkezide beklerim :cat:
esasen bi kaç arkadaş gitmek için bakınmıştım ama sonra neden daha çok kişi gidip daha çok eğlenmeyelimki dedim ve konuyu yapıştırdım :mrgreen:
Saat: 15:00
saadete gelicek olursak
fiyatlar;
6 dakika 10.-tl
10 dakika 16.-tl
15 dakika 23.-tl
20 dakika 30.-tl
pist ve araçlar hakkında bilgi;
Pistimizde konusunda lider İsveç malı 11 adet Caroli marka 9hp gokartlarla hizmet verilmektedir.
Pistimizde mevcut olan köprü aynı zamanda , ikili çıkış sistemine olanak sağlamaktadır. Ayrıca mevcut olan AMB time control sistemi, araçların pist içinde yaptıkları en hızlı zamanları tespit eder.
420 metre uzunluğundaki pistimiz 11 adet farklı karekterdeki virajları, 75km/sa hıza ulaşabileceğiniz hızlı düzlüğü vede tabiki köprüsüyle sizleri bekliyor....
ve ulaşım ve yer konusuna gelince
kroki olarak haritada boş arazi olarak görünen bir yere denk geliyor
link
http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx?&ap=uydu&cx=109553&cy=82428&scl=6
resim

By ilkyy
pist resimleri;
pist krokisi
pist bu şekildedir arkadaşlar gelmek isteyenler listede adını ekleyip devam edebilirler
kendine güvenen arkadaşları bekleriz :bounce:
bende duruma el atarak internette bol arama yapıp en çok eğlenebileceğimiz bütçemize uygun yeri buldum
sonuç olarak kartalda yer alan karma karting adıyla geçen pistini daha önce sahibinden.com'da görüp beğendiğim 9hp gücünde araçları olan görsel olarakda güzel bir pisti olan bi yeri seçtim
27.09.2009 Pazar günü gelmek isteyen herkezide beklerim :cat:
esasen bi kaç arkadaş gitmek için bakınmıştım ama sonra neden daha çok kişi gidip daha çok eğlenmeyelimki dedim ve konuyu yapıştırdım :mrgreen:
Saat: 15:00
saadete gelicek olursak
fiyatlar;
6 dakika 10.-tl
10 dakika 16.-tl
15 dakika 23.-tl
20 dakika 30.-tl
pist ve araçlar hakkında bilgi;
Pistimizde konusunda lider İsveç malı 11 adet Caroli marka 9hp gokartlarla hizmet verilmektedir.
Pistimizde mevcut olan köprü aynı zamanda , ikili çıkış sistemine olanak sağlamaktadır. Ayrıca mevcut olan AMB time control sistemi, araçların pist içinde yaptıkları en hızlı zamanları tespit eder.
420 metre uzunluğundaki pistimiz 11 adet farklı karekterdeki virajları, 75km/sa hıza ulaşabileceğiniz hızlı düzlüğü vede tabiki köprüsüyle sizleri bekliyor....
ve ulaşım ve yer konusuna gelince
kroki olarak haritada boş arazi olarak görünen bir yere denk geliyor
link
http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx?&ap=uydu&cx=109553&cy=82428&scl=6
resim

By ilkyy
pist resimleri;
pist krokisi
pist bu şekildedir arkadaşlar gelmek isteyenler listede adını ekleyip devam edebilirler
kendine güvenen arkadaşları bekleriz :bounce:
Moderatör tarafında düzenlendi: