Doğum Günün Kutlu Olsun "Oğlum ve Ben"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bu adamın gunde kaçkere doğum gününü kutluyacağız yaa benım 5 oldu bıde canlı 6 ayıp olmasın tlf. edeyım bari:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gürkan yeni yaşın sevdiklerin ve yakınlarınla sağlıklı huzurlu ve mutlu günlerin getirmesi dileklerimle.

böyle olmadı şimdi, çok kuru oldu, bir ıslatsaydık münasip bir yerde gürkan abimizi:) yazın plajda aşırı sevgiden kuma gömüp üzerine çıkmıştık şimdi de denize mi atsak acaba :) birşey yapmak lazım bizlere yakışan :) şaka bir yana güzel uzun bir gezi ile bu olay bugün kutlanırmış ama bilmiyorduk işte ...

böyle olmadı şimdi, çok kuru oldu, bir ıslatsaydık münasip bir yerde gürkan abimizi:) yazın plajda aşırı sevgiden kuma gömüp üzerine çıkmıştık şimdi de denize mi atsak acaba :) birşey yapmak lazım bizlere yakışan :) şaka bir yana güzel uzun bir gezi ile bu olay bugün kutlanırmış ama bilmiyorduk işte ...

gürkan yeni yaşın sevdiklerin ve yakınlarınla sağlıklı huzurlu ve mutlu günlerin getirmesi dileklerimle.

abi bu adamın gunde kaçkere doğum gününü kutluyacağız yaa benım 5 oldu bıde canlı 6 ayıp olmasın tlf. edeyım bari:mrgreen:

saolun canlar teşekkür ederim:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
yazdım seni ilk fırsatta görüşmek üzere belki fuarda olur ne dersin:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------

abi teşekkür ederim inş hep beraber uzun yıllar beraber oluruz :rendeer:

inşallah. kaç yıldır niyetliyim ama bu sefer inşallah imkan olur.
çok yakında istanbula gelip bir cbf600 alabilirim. pazarlıklarımız sürüyor.
hayırlısı...

vay be kocadın yavaş yavaş zaman su gibi akıp giderken ...

nice nice senekere kadim dost'um bir ömür boyu sağlık'lı huzur dolu ve mutlu yaş'lara

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

vay be kocadın yavaş yavaş zaman su gibi akıp giderken ...

nice nice senekere kadim dost'um bir ömür boyu sağlık'lı huzur dolu ve mutlu yaş'lara

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

evl kardeşim seninde her şey gönlünce olsun hep beraber inş :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 PM ----------

abi doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar

teşekkürler:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya abi özelden kutladım ama burada mesaj sayısı artıyormuş..:mrgreen:

Seni kelinden opuyorum TURKAN ım benim :)
Allah nice hayırlı uzun omur nasip etsin...

Şimdi biraderlerimle ufak bir geziden geldim ve siteye gireyim dedim hooop doğum günün olduğunu gördüm.:)

Sevgili arkadaşım doğum gününü kutlar daha nice senelere sağlıklı, mutlu, huzurlu ve neşeli girmeni dilerim.:cat::rendeer:

Şimdi biraderlerimle ufak bir geziden geldim ve siteye gireyim dedim hooop doğum günün olduğunu gördüm.:)

Sevgili arkadaşım doğum gününü kutlar daha nice senelere sağlıklı, mutlu, huzurlu ve neşeli girmeni dilerim.:cat::rendeer:

saol canım benim görüşelim bi ara mesela bak takip et haftaya şile tarafına gelicez pikniğe:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 PM ----------

Abi üç beş tane daha olsan 3-5 bin yapsam şu mesaj sayımı..:mrgreen:

bendekileri sana vereyim buyun uzayacaksa:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saol canım benim görüşelim bi ara mesela bak takip et haftaya şile tarafına gelicez pikniğe:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 PM ----------

bendekileri sana vereyim buyun uzayacaksa:mrgreen:

En azından kavga ederim konu açıldığında meteabi gibi konu açarım 12500 mesajım oldu huleaaa diye..:mrgreen:

En azından kavga ederim konu açıldığında meteabi gibi konu açarım 12500 mesajım oldu huleaaa diye..:mrgreen:

tamam hatırlat benimkiler senin üstüne binsin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 PM ----------

:)

Eben diyorum baska bişi demiyorum lan şoparım :)
Bende seni seviyorum :rendeer:

bendeki ve sendeki bu sevgi daga cok çiçek getirir götürür
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Kara yiğidim ,Gürkan'ım hep böyle sevenlerin ve sevdiklerinle bir ömür geçirmen dileklerimle:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar