böyle olmadı şimdi, çok kuru oldu, bir ıslatsaydık münasip bir yerde gürkan abimiziyazın plajda aşırı sevgiden kuma gömüp üzerine çıkmıştık şimdi de denize mi atsak acaba
birşey yapmak lazım bizlere yakışan
şaka bir yana güzel uzun bir gezi ile bu olay bugün kutlanırmış ama bilmiyorduk işte ...
gürkan yeni yaşın sevdiklerin ve yakınlarınla sağlıklı huzurlu ve mutlu günlerin getirmesi dileklerimle.
abi bu adamın gunde kaçkere doğum gününü kutluyacağız yaa benım 5 oldu bıde canlı 6 ayıp olmasın tlf. edeyım bari:mrgreen:
yazdım seni ilk fırsatta görüşmek üzere belki fuarda olur ne dersin:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------
abi teşekkür ederim inş hep beraber uzun yıllar beraber oluruz :rendeer:
inşallah. kaç yıldır niyetliyim ama bu sefer inşallah imkan olur.
çok yakında istanbula gelip bir cbf600 alabilirim. pazarlıklarımız sürüyor.
hayırlısı...
vay be kocadın yavaş yavaş zaman su gibi akıp giderken ...
nice nice senekere kadim dost'um bir ömür boyu sağlık'lı huzur dolu ve mutlu yaş'lara
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

abi doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar
Ya abi özelden kutladım ama burada mesaj sayısı artıyormuş..:mrgreen:
Seni kelinden opuyorum TURKAN ım benim
Allah nice hayırlı uzun omur nasip etsin...
zaten mesaj sayını arttırayım diye dogdum ben :queen:
Şimdi biraderlerimle ufak bir geziden geldim ve siteye gireyim dedim hooop doğum günün olduğunu gördüm.
Sevgili arkadaşım doğum gününü kutlar daha nice senelere sağlıklı, mutlu, huzurlu ve neşeli girmeni dilerim.:cat::rendeer:
Abi üç beş tane daha olsan 3-5 bin yapsam şu mesaj sayımı..:mrgreen:
saol canım benim görüşelim bi ara mesela bak takip et haftaya şile tarafına gelicez pikniğe:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 PM ----------
bendekileri sana vereyim buyun uzayacaksa:mrgreen:
tabi öpersin kelimden akşam çiçeği kaptın çakal seni :queen:
seviyorum seni cerrahi:rendeer:
En azından kavga ederim konu açıldığında meteabi gibi konu açarım 12500 mesajım oldu huleaaa diye..:mrgreen:
Eben diyorum baska bişi demiyorum lan şoparım
Bende seni seviyorum :rendeer: