Selamlar, 2500km lik bir XVS 650 kullanıcısıyım, buradaki yazıları da baştan sona okudum. Bu modeli görüp, aşık olup motosiklet kullanmak istediğimde 36 yaşındaydım. Ehliyet ve özel dersler ile geçen 1,5 sene sonrasındada 7500km de bir 2004 aldım. Derslerim esnasında pek çok motora bindiğim için karşılaştırma şansım oldu. CBF - Ybr gibi pratik modeller, 250 lik bir suzuki marauder ve bir GV 250 de bunların arasında. Öncelikle "XVS 650 alınacak en iyi cruiserdir", tabi ki değil. Ama fiyat / performans / güvenlik parametrelerinde en iyi sonuç bence bu modelin, piyasasının zenginliği de bunun sonucu. 2500km lik tecrübemde bana büyük keyiften başka hiç birşey yaşatmadı. Makul bir fiyata alınabilecek, iyi bakıldığında da nerede ise aynı fiyata elden çıkarılabilecek bir keyif aracı. Lastiklerinin tubeless olmaması ve frenaj konusundaki "basitliği" zayıf tarafları. Ancak 650cc civarında başka shaftlı motor ben bilmiyorum. (Virago 535 var ki o da bunun atası zaten). 1000cc ve üzeri liglere geçmeden önce alınabilecek en iyi alternatiflerden biri. Saygılar herkese.