Aslında işin güvenlik boyutuna baktıgında ne eski kasa z 750 nede cbr 600 f sana göre degil.Ya yeni kasa abs'li z750 (ki fiyatları biraz uçuk olması nedeniyle bunu eliyoruz

) yada cbf 600. Bunda standart abs var. Yol tutuşu iyi kontrolü ise digerlerine göre daha kolay üstelik uzun yolada digerlerine göre daha uygun.Üstelik 10.-11.000 tl ye temizlerini bulmanda mümkün.
9.999 TL ye buldum 1 tane hem de full. ancak karbüratörlü ve 6-8 litreye çıkıyor şehir içinde.
ben er6f/n bakındım ama mersinde servis sorunu var.
yt servan'da bana "seni suzici bilirdim" demiş
evet ben suzukiyi hepsinden çok seviyorum ancak öyle kendini bilmez bir servisimiz var ki, para peşin alınıyor ve 3-5 ay sonra bile parça gelmiyor. 11. ayda parasını verdiğim depo hala gelmedi. suzukiye( merkez kocaeliye) tel açıyorum ben karışmam diyor. dedem mi karışacak ya dedim kaç kez. ara, servisini uyar. ama honda sitesinde rastgele bir bilgi için ( denemek amaçlı) mail atıyorum, aynı gün arıyorlar beni ve ertesi gün aranıp aranmadığımı sorup teyid alıyorlar. aradaki servis farkı bana bunu düşündürdü.
dediğim gibi cbf600 daha mantıklı geliyor ama enjeksiyonlu değiller, cbf1000 ler enjeksiyonlu
maalesef durum bu arkadaşlar.
bana kalsa gönlün GSX600 den yana... hem çıplak, hem de suzi....
kahrolasın kötü serviçiler

r:

r:

r: