[Ankara - MT]

Hoş geldin Burak. Sevindim sağ sağlim gelmene. Yorgunluk geçer. Görüşelim ilk fırsatta. Yakınmışsın zaten.

Umut hatırladığım kadarıyla sende Eryaman'daydın. Bi akşam toplanalım bu aralar..

jr.

pazar günü için teklifi olan varsa destekliyorum :).

hiçbirşey yoksa bile biz turlayacağız. herhangibir turlayana da eşlik ederiz. maksat oksijen, kopmama, yemek yeme :mrgreen:

cumartesi pazar günü kalecik ilcesinde kalecik festivali var, kalecik karası uzum baglarının yetiştiği şirin bir yerleşimdir akyurt tarafından gidiliyor km sini hatılamıyorum ama o tarafa güzel bir gezi olabilir.

birde eryaman tayfamız eksikti:mrgreen: bizi niye cagırmıyosunuz üvey evlatmıyız :p

Son düzenleme:
Hoşbulduk Murat. Ayarlayalım iyi olur..

Erman ne demek kardeşim, gelicem dedinde gelme mi dedik..:bounce:

YeK

Merhabalar ankaralılar...
Ben motorumu yarın satıyorum bi aksilik olmazsa.
Bu akşam gezen tozan varmı? Varmı plan bi yerlere gidiliyomu?
Hafta içi olduğunu biliyorum ama valla ne zor ayrılmak ya bu meretten...
Üzüldüm be...

www.kalecik.bel.tr burdan festivalle ilgili program ve gerekli ayrıntılar var herkes incelesin kararını solesın degerlendırelım ancak ben her türlü tek yada grup gidiyorum pazar günü

YeK

:) aynen malesef...
Sizin hafta sonu atraksiyonunuzda şimdiden hayırlı olsun...
Anlaşılan bugün bişey yapılmıyor...

KALECİK ROTASI

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 PM ----------

Buluşma noktası ETLİK FORUM AVM olabilir.

KALECİK ROTASI

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 PM ----------

Buluşma noktası ETLİK FORUM AVM olabilir.

Ankaradan 67 km mesafededir sabah erken den çıkıp oraya varabiliriz kesin yicek bir şeylerde buluruz festivali dolaştıktan karnımızı doyurduktan şarapları tattıktan sonra kalan zamandada çevresini dolaşabiliriz..

jr.

heyt yaaa erhan abim dünden hazır :mrgreen: belki biz de geliriz. güzel bi fikir. destekliyoruz bu geziyi haydi katılım.

jr.

ya bizim 1967 senesi gezimizin fotolarını koyacak bir murat vardı...eeeeeyyy gidi günlerrr. nerededir şimdi kendisi? :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------

Kalecik'e kimler geliyor:

1) Suku
2) Erhan Abi
3) Özgü
4) (muhtemelen) biz
5) Murat Abiyle de konuştum o da gelebilir bu akşam kesinleşecek

kuzeyden çıkıp doğuya gideceğiz. buluşma yeri konusunda fikrim yok. fikri olan varsa alalım

havaalanı yolundan akyurta gecip ordan gidecegimize göre bu güzergah üstünde yerler olabilir mesela altınpark yada yibanın orda felanda bulusabiliriz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar