Gömercin hosgeldin.
Sen benim tanidigim gömercinmisin?
:mrgreen:
"Benim tanıdığın coq olup olmadığına göre değişir" der, ortamı paradoksa sokarım
iyi yol yapmışsın..ayrıca hoşgeldin sitemize..ilerde almayı düşündugum 2. motor tarz olarak cruser olacaktır ama race ın tadı bir başka..
Şahsen keyif adamı olduğum için cruiser rahat geliyor bana, yaslanıyorsun arkaya, uzatıyorsun ayakları, ooh, bir de arkaya nargile bağlarsam tam olacak
Gömercin ismi bana da tanıdık geldi
GEN'lerinizde motosiklet aşkı var mıydı ?
Olmaz mı
merhaba hoşgeldiniz.
Ben de Ankara dan
Regal Raptor'un performansı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim, benim de düşündüğüm modeller arasında
Siz sıfır mı aldınız? sıfırsa ne kadara mal oldu?
İkinci el almıştım, 3000 TL'ye. Sıfır satış durumu nasıl bilmiyorum, bir ara sıfır satılmaz olmuştu, sıfırının fiyatını da bilmiyorum yani.
Valla, çok rahat tavsiye edebileceğim bir motor. Bende iki kere sorun çıkardı, biri bujidenmiş, en acemi olduğum zamanlardaydı, bilemeyip baya zorlamıştım motoru, bujiyi değiştirince kaymak gibi olmuştu. Ötekinde debriyajda bir sorun olmuştu, vites değiştirirken tuhaf bir ses geldiği halde ustaya uğramadan Zonguldak'a gitmiştim, dönüşte de balatayı sıyırıp yolda kalmıştım

Bu tür şeylere dikkat etmeye başladıktan sonra bir sorun yaşamadım. Mesela en son, bir ay önce Ankara'dan Hatay'a, oradan kıyı şeridinden Antalya'ya gittim, sonra Ege içinde dolanıp İzmir üzerinden Ankara'ya döndüm, 3200 km boyunca tık demedi alet

Su soğutma da yardımcı oldu tabi, o kadar yol boyunca bir kaç kere hararet göstergesi yandı ama onlarda da devri düşürüp bir kaç dakika öyle sürünce yetti motorun soğuması için.
Çok hız yapmayı sevmediğim için de yeterli geliyor, 100'le falan rahat gidebiliyorsunuz, 120'den sonrası içinse motoru baya zorlamanız gerekiyor. Tabi, küçük motor olduğu için çok atik de değil ama yeterli oluyor.
Zaten Metin Usta da bir arkadaş vasıtası ile "Çin malı alacaksa Regal Raptor alsın madem" demişti de öyle almıştım, referansı kuvvetli yani
Yalnız, bendeki T gidonlu olan, 9B modeli. Emre Ticaret'te parçaların çoğu önceki modellerin ve 9B modelinin parçalarının farklı olduğunu bilmiyorlar. Bana yanlış modelin yan kapaklarını ve koruma demirlerini gönderdiler. Arayıp konuştum, ellerinde sadece onlar olduğunu söylediler. Yani, 9B'den önceki modellerden alman, ufak tefek yedek parçaları bulabilmen adına daha mantıklı olabilir (şu an durum nasıldır bilmiyorum, belki hepsi bulunuyordur). Ha, hem koruma demirini hem de yan kapakları uydurduk, o da ayrı. Mağdur olmazsın yani 9B alsan da.