Trakya'da yağmur görünmüyor..Uçmakdere'ye gideceğim ben..gelen varmı?![]()
22 eylül salı sabah
saat 8.00: levent bp
saat 8.30: Mehmetçik tesisleri TEM
1- OGLUM VE BEN
2- polo34, yağmurun şiddetine göre geliyor
3- cihan_34_ist, yağmur da yağsa geliyor
4- acemi60
5- askon, yağmur da yağsa geliyor
6- kuyucadısı, evde işi varmış ama gürkan abi ikna eder inşallah
7- osbourne, yağmurun şiddetine göre geliyor
8- ımroz
9- sedat_57
10- yt_servan
11-ayfer
12-korkut
13-akielos
14-hlmyk
15-taytıs
16-özdeş
17-ilker
18-mehmetelmas,
19-Arjantinli69(Tamer), yağmur da yağsa geliyor
20-uğur volkan yağmurda yağsa geliyor
21-Sudabatmayanadam, yağmur da yağsa geliyor
22-CAPANORD FAZER 2004 TÜNAL YAĞMURLUĞUM HAZIR
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------
uçmakdere gezi raporunu okumak isteyenler için:
http://www.motosiklet.net/forum/etk...makdere-sarkoy-470-km-30-31-mayis-2009-a.html
bir günde 500 km yapılacak, bayram trafiği de olacak, hadi bakalım ...
bu arada demin bauhouse dan yağmurluğumu aldım, 9.5 TL sadece, sarı renkli, kalitesi beni gerçekten çok şaşırttı, bu paraya o mal çok iyi, tavsiye ederim, XXL aldım![]()
oradaki arkadaşı aradım, hava bulutlu dedi, yağmur yağmamış, yollar kuru dedi, kendisi de motorcu, eğer gelirseniz sizi gezdiririm, beraber istanbula dönüş yaparız dedi, telefonda rotayı aşağıdaki gibi verdi:
tekirdağ kumbağ nahit köyü yeniköy uçmakdere gaziköy hoşköy mürefte şarköy tekirdağ
ne dersiniz, uçmak dere yapalım mı?
wallaha sinan abi ben herzaman yola çıkan adamım bilirsin moto krosa senle 2 miz gitmiştik zaten
Ben varım. Buluşma yeri? (anadolu yakası)
siz yola çıktık çıkacağız vazgeçtik derken ben şu anda bolu gerede deyim. çok fena bir yağmur var. üç güne yağar kar. boludan selamlar.
arkadaşlar bugun can sıkıntısına kapattıp sabahtan kumbağ daki yazlığımıza gittim oradan yola bakıyım dedim 600 bandit s cross gibi bir naked motor olmasına rağman kumbağ şarköy yolunda 4 km gittim ve artık icim acıdı ve döndüm en mantıklısı adam gibi yoldan gitmek yazın iyiydi yollar ama bu yağışlarda 43 km yolun 30 km hurdaya dönmüş yol çalışması başlamış
trakya otobanından biraz bahsediyim mahmut bey gişelerden çıktıktan 38 km sonra yol çalışması var
kınalıdan sonra tekirdağa 30 km kala 12 km yol tek gidiş tek geliş olarak ayrılmış tekirdağ barbaros kavşağı malum hala yapım çalışmasında altınovada yer yer asfalt çökmesi var kumbağ genel olarak sel gördüğü için çamur içinde yani
3 defa yağmur gördüm ayaz varmış gibi ruzgar var 16 derece idi yoldaki sıcaklık