Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

Ben gelemiyorum. Hava durumuna şurdan bakın %100 kesin doğru çıktı ş uana kadar saati saatine hemde. ben yurt dışı seyahetlerimde, Formula 1 yarışlarında hava durumunu burdan kontrol ederim. http://www.accuweather.com

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar gereksiz risk almayalaım.salı günü yol yapabiliriz.banada haber veririmisiniz 05333959304 fazer 2004 hayırlı bayramlar

ohooo herkez tatlı su motorcusu Askon geliyor ben geliyorum abi benim 1 de artçım var okhay daha önce tanıştırmıştım sizle ben demin motorumu sildim araç gereçlerimi hazır ettim ben tastakım hazırım :bounce:

ohooo herkez tatlı su motorcusu Askon geliyor ben geliyorum abi benim 1 de artçım var okhay daha önce tanıştırmıştım sizle ben demin motorumu sildim araç gereçlerimi hazır ettim ben tastakım hazırım :bounce:

cihan kardeşim kaç sefer yağışlı havada uzul yolyaptığını sorabilirmiyim sana samimi bir şekilde :rendeer:

Bu yazıyı söylüyorum Dedecim ben bu gezinin katılımcılarının pek te kararlı olduklarını haklı sebeplerden dolayı göremıyorum bu gün herkes akşam saatıne kadar bende dahil gelemıyorsa listeden ismini silsin ki ona göre katılımı organıze edelim yada vaz gecelim bu gezi yüzünden planlarımı erteledım yada gezi var diye yapmadım olmıyacaksa bılelım ona göre yön cizelim bunda gücenme darılma ayıp yok yolculuk bu eylül ayında sonbahardayız yağmur yok derız yolda yağmura yakalanırız bu durumu sevmeyen olabılır o da gelmıyorum diyebılır ama listeden ismını sil sin

gelıyorum dıyenler ise yolculuk bu temmuz ayında değiliz sel le bile karşılaşabılırız sağanak yağmurlada çiseleyen yağmurlada bulutlada güneşlede bahtımıza bunları göz önüne alın

yok iptal edelım ama bu tatıl günün de bır arada olalım dıyorsanız ufak bır rota seceriz bır yerde toplaşır buluşuruz ama yağmurlu havada yolun ufağıda bir uzunuda birdir.

zamanında bir gün yola cıkma kararı aldım arabamla istanbul kar fırtına ama cıkacam kardeşim izmite geldim eser yok her yer kuru yol hali budur arkadaşlar hepinize saygılar
ben bu msjı diyorum Dedecim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------

benim sordugum sorunun cevabı bu degil ama:mrgreen:

2 elimin parmaklarını geçmez. okadar hayaliyle kaçtane planımızı erteledik ettik hem sürekli yağmur yağmıoki ara ara yağıo dün bakırköye gittim yağmur var fatşhe geldim bişey yok vs.vs

bak canım kardeşim az yagmur daga cok tehlike sende kabul edersinki bayram dönüş yolu birde yağış olunca daga tehlikeli olur benim fikrim illaki yol yapıcam diyorsanız size kazasız yollar :rendeer:

bu havalarda banada uymaz bence çıkılmaması daha uygundur...:cat:
yinede gitmek isteyen arkadaşlar çok dikkatli olsun lütfen..

tekirdağ kumbağ da olabilir bence

bu fikir için ne diyorsunuz?

ya da yarın için istanbulda yağmur görünmüyor, rumeli fenerinin altındaki garipçe köyünü görmeyen varsa oraya gidebiliriz, balık yiyelim denize karşı diyicem ama kaç para olur bilemiyorum, kalabalık gidersek pazarlık gücümüz artar, midye de olsa severim ben :p

http://www.sihirlitur.com/gezi/garipce_koyu/foto.html

bu arada demin bauhouse dan yağmurluğumu aldım, 9.5 TL sadece, sarı renkli, kalitesi beni gerçekten çok şaşırttı, bu paraya o mal çok iyi, tavsiye ederim, XXL aldım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 PM ----------

garipçe köyüne gidersek öğleden sonra 2 en geç 3 gibi dağılır, bayram dönüş trafiğine girmemiş de oluruz, sabah 8 de kalkmaya da gerek kalmaz, 10 da buluşabiliriz ...

ya da geziyi iptal ederiz ...

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym symphony ST 200i
polo bence garipçe koyu daha uygun olur diye düşünüyorum, resimlere baktım şahane manzaralı bir koy insanın içi açılıyor , orda balık yemekte nefis olurya, tabi daha sonra çay keyfide cabası

Son düzenleme:
Ben İznik'ten vazgeçtim..Listeden çıkartırsın beni selim..Her yer yağmur veriyor o tarafları..

Tekirdağ tarafında Uçmakdere'ye gitmeyi öneriyorum..
Kimse gelmese de kendim o tarafa gitmeyi planlıyorum. Haberiniz ola..

Ben İznik'ten vazgeçtim..Listeden çıkartırsın beni selim..Her yer yağmur veriyor o tarafları..

Tekirdağ tarafında Uçmakdere'ye gitmeyi öneriyorum..
Kimse gelmese de kendim o tarafa gitmeyi planlıyorum. Haberiniz ola..

gel seni de garipçe köyüne götürelim, manzara ortam süper orada ...

yağmur ihtimaline rağmen birşeyler yapmaya çalışıyoruz:) bu işin sonu yaş gibi :) trakya tarafına bende gitmeye niyetliyim ama yağmur ihtimaline karşı otobandan çıkmak istemiyorum, kumbağ olurdu aslında ...

yağmurdan ziyade bayram trafiğini ve insanların dönüş yollarında olduğunu hatırlatmak isterim.. ve bu sabah itibariyle bayramdaki trafik kurbanlarının 50'yi aştığını...
Allah korusun arkadaşlar. Bayramda bilen bilmeyen, araba bulan herkes yollarda, direksiyonda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar