- Motosikleti
- Sym symphony ST 200i
tekirdağ kumbağ da olabilir bence
S.a Günaydın Gürkan abiyi bekliyelim bakalım onla konuşalım:rendeer:
ohooo herkez tatlı su motorcusu Askon geliyor ben geliyorum abi benim 1 de artçım var okhay daha önce tanıştırmıştım sizle ben demin motorumu sildim araç gereçlerimi hazır ettim ben tastakım hazırım :bounce:
cihan kardeşim kaç sefer yağışlı havada uzul yolyaptığını sorabilirmiyim sana samimi bir şekilde :rendeer:
Dedecim Askon bu msjında yeterince belli etmiş durumu bunlar zaten biliyorduk :bounce:
ben bu msjı diyorum DedecimBu yazıyı söylüyorum Dedecim ben bu gezinin katılımcılarının pek te kararlı olduklarını haklı sebeplerden dolayı göremıyorum bu gün herkes akşam saatıne kadar bende dahil gelemıyorsa listeden ismini silsin ki ona göre katılımı organıze edelim yada vaz gecelim bu gezi yüzünden planlarımı erteledım yada gezi var diye yapmadım olmıyacaksa bılelım ona göre yön cizelim bunda gücenme darılma ayıp yok yolculuk bu eylül ayında sonbahardayız yağmur yok derız yolda yağmura yakalanırız bu durumu sevmeyen olabılır o da gelmıyorum diyebılır ama listeden ismını sil sin
gelıyorum dıyenler ise yolculuk bu temmuz ayında değiliz sel le bile karşılaşabılırız sağanak yağmurlada çiseleyen yağmurlada bulutlada güneşlede bahtımıza bunları göz önüne alın
yok iptal edelım ama bu tatıl günün de bır arada olalım dıyorsanız ufak bır rota seceriz bır yerde toplaşır buluşuruz ama yağmurlu havada yolun ufağıda bir uzunuda birdir.
zamanında bir gün yola cıkma kararı aldım arabamla istanbul kar fırtına ama cıkacam kardeşim izmite geldim eser yok her yer kuru yol hali budur arkadaşlar hepinize saygılar
benim sordugum sorunun cevabı bu degil ama:mrgreen:
-:bounce:bak canım kardeşim az yagmur daga cok tehlike sende kabul edersinki bayram dönüş yolu birde yağış olunca daga tehlikeli olur benim fikrim illaki yol yapıcam diyorsanız size kazasız yollar :rendeer:
tekirdağ kumbağ da olabilir bence
Ben İznik'ten vazgeçtim..Listeden çıkartırsın beni selim..Her yer yağmur veriyor o tarafları..
Tekirdağ tarafında Uçmakdere'ye gitmeyi öneriyorum..
Kimse gelmese de kendim o tarafa gitmeyi planlıyorum. Haberiniz ola..
gel seni de garipçe köyüne götürelim, manzara ortam süper orada ...