Allah herkese bol kazanç versin mutlu ve esen kalın inşallah...
![]()
Tabi bu kadarı adamı bozar![]()
bu aksam saat 6-7 arası corlu cerkezkoy yolu uzerınde gıderken bır kopeğe carptım ben motordan uctum kac takla attım bılmıyom motor bır tarafa gıttı ben yolun ustunde .arkamdakıler bereket durdular yoksa ustumden gecıcekler. yoldan yardım ettıler motoru kaldırdık benım ustum parcalanmıs hertarafı bereket tam korumayım. motor pert ben saglam . polıs cardım rapor tutuldu cekıcı cağırıldı saat 10 da zor geldım eve. carsamba sabahı cekıcıyle ıstanbula goturcez servıse kasko yaptıracak.......
bu aksam saat 6-7 arası corlu cerkezkoy yolu uzerınde gıderken bır kopeğe carptım ben motordan uctum kac takla attım bılmıyom motor bır tarafa gıttı ben yolun ustunde .arkamdakıler bereket durdular yoksa ustumden gecıcekler. yoldan yardım ettıler motoru kaldırdık benım ustum parcalanmıs hertarafı bereket tam korumayım. motor pert ben saglam . polıs cardım rapor tutuldu cekıcı cağırıldı saat 10 da zor geldım eve. carsamba sabahı cekıcıyle ıstanbula goturcez servıse kasko yaptıracak.......
Nasılsınız arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım kendinize iyi bakın..
Nasılsınız arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım kendinize iyi bakın..
Bu arada ORhan ARkadaşımızda Bugün 15 te YOla Çıkarak Kıbrısa gitmeye Karar verdi. Saat 20.30 civarlarında kocaelide olan arkadaşımız şu sıralarda ANkara YOlunda Bir Yerlerdedir yarın Öğle SAatlerinde Mersine VArmayı düşünüyor zira o saatlerde kıbrısa feribot varmış.
ateş almaya mı geldin kardeş?
Bak Ankara'ya giderim uğramadan gelirim sonra
Savaş abi lüleburgazda değilim kütahya gibi lanet biryerdeyim şuan
İnşallah 1 ay sonra gelicem lüleburgaza 1 hafta kalıp ankaraya gidicem sonra
Herkese tekrar selamlar..
ateş almaya mı geldin kardeş?
Bak Ankara'ya giderim uğramadan gelirim sonra
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------
Helal olsun Orhan'a
Yılın gezisini yapacak Tekirdağ MT de.