fatih kardeşim gerçekten 250 yaptınmı ???? ibre zaten 200 deilmi ??![]()
ya 250 yaptım ama daha giderdi:queen::queen:
bu lafa hep uyuz olurum ya
arkadaş daha giderse bas o zaman:mrgreen:
anladım da hocam peki hızım artacakmı? 120 130 ? ağzı olan konuşuyorben 130 gördüm 150 gördüm nerede yaa
her 4 binde bir vites atıcam
uyarmı? birde atıyorum depoyu çok fullediniz yada ne blim benzin alırken benzin pompasından deponun kenarlarına benzin aktı delim yanında delik var taşınca benzin ordanmı akıyor aşşağıya hortumla? 2 gündür motorda yağ şikayeti gelior die gittim o dedi benzin dedi doğrumudr_? gerçekten öylemi oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------
birde bu mtor baya yakıyormuş yaa 140 km yol yapdım 30 milyona 140 km yol gittim?? iyimi
ahmet93 kardeşim senin ehlyet yok görüntüye göre tekirdağda oturuyosun sorun olmuyo mu polisle falan
anladım da hocam peki hızım artacakmı? 120 130 ? ağzı olan konuşuyorben 130 gördüm 150 gördüm nerede yaa
uyarmı? birde atıyorum depoyu çok fullediniz yada ne blim benzin alırken benzin pompasından deponun kenarlarına benzin aktı delim yanında delik var taşınca benzin ordanmı akıyor aşşağıya hortumla? 2 gündür motorda yağ şikayeti gelior die gittim o dedi benzin dedi doğrumudr_? gerçekten öylemi oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------
birde bu mtor baya yakıyormuş yaa 140 km yol yapdım 30 milyona 140 km yol gittim?? iyimi
hımm bakalım rodajdan çıksında? ha birde şey benzin göstergesi çubuğu tam kırmızıya geldinmi benzin alıyroum sizler bilirsiniz kırmızı üstünde kç km daha gider?? kırmızıya geldinmi hemen almakmı lazım
uyarmı? birde atıyorum depoyu çok fullediniz yada ne blim benzin alırken benzin pompasından deponun kenarlarına benzin aktı delim yanında delik var taşınca benzin ordanmı akıyor aşşağıya hortumla? 2 gündür motorda yağ şikayeti gelior die gittim o dedi benzin dedi doğrumudr_? gerçekten öylemi oluyor.
ok o zaman 6-7 bin devir arası kullancam birde atıyorum vites farketmez gidiyorum ylda 90 100 deviri kaç binde tutmaya çalışıyım sabit? 300 km diyorsunuz ya abi kırmızıya gelene kadarmı yoksa tam kırmızının üstündeyken mi?? full depo 300?? bu demek olurki 30 tl dolsa 10 milyonlık benzinle 100 km gidiorsundur demek?? doğrumudur
Yakıt kırmızı çizgiye geldiğinde yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 2 liter benzin kalıyordu ve bu 50 km den fazla yol demek.ok o zaman 6-7 bin devir arası kullancam birde atıyorum vites farketmez gidiyorum ylda 90 100 deviri kaç binde tutmaya çalışıyım sabit? 300 km diyorsunuz ya abi kırmızıya gelene kadarmı yoksa tam kırmızının üstündeyken mi?? full depo 300?? bu demek olurki 30 tl dolsa 10 milyonlık benzinle 100 km gidiorsundur demek?? doğrumudur
Ahmet verdiğin linkteki depo üstü çanta biraz büyük.Cbr ın deposunda kullanımı rahat olmayabilir.30-40 litre diyor zaten hacmi için rahatsız edebilir.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45766
Topcase li bir cbr vardı resmini arıyorum bulursam ekliycem :wiinkk:
Buldum
![]()
Yakıt kırmızı çizgiye geldiğinde yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 2 liter benzin kalıyordu ve bu 50 km den fazla yol demek.