13 eylül 2009-trakya&tekirdağ mt 2.geleneksel iftar yemeği...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel geçmiş güzel allah kabül etsin ve tekrarını nasip etsin,resimler için teşekkürler.

BU RESİM O GECE DÜZENLEDİĞİMİZ GO CARD TURNUVASI SONUCU BU ARADA :)) FARUK59 NASILDA BİRİNCİLİĞİN HAKKI GURURUNU YAŞIYOR FOTADA :queen::queen:

BU RESİM O GECE DÜZENLEDİĞİMİZ GO CARD TURNUVASI SONUCU BU ARADA :)) FARUK59 NASILDA BİRİNCİLİĞİN HAKKI GURURUNU YAŞIYOR FOTADA :queen::queen:

orhan a sözümüz yok,birdahakine vericekmiş ayarı bize.
aldığım son duyumlara göre gizli gizli buraya gelip çalışmalara bşalamış gokart olayına birde kendine hoca tutmuş :) :) :) :queen: :queen: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzeldi güzel, gelen arkadaşlara teşekkürler, şu yukarıdaki fotoda ne öyle özer ve deniz ustalar iyi bi anlaşma olmuş gibi sanki ne kadar komisyon aldınız bakim:mrgreen:
yalnız böyle kısa mesafe koşusu olmuyo şöyle azcık uzun soluklu bi gezi rotası yapında bi turlayalım bali havalar fazla soğumadan öyle değil mi :cat:

Savaş abi akşam söylediğini unutmadın inşallah en kısa zamanda uçmakdereye doğru bi rota bekliyoruz senden tabi müsait olabilirsen ve bizde tabi.

Yalnız " zırt diye gidelim,sahilde iki fotoğraf çekelim, çok eğlendik yazalım filan klasik uçmakdere rotalara beni kesmez,patikalardan dağlara çıkacağız,Yamahasülo'nun motoru toza bulayıp geleceğiz en azından.

Resimleri de görünce gelemediğim için bir kez daha üzüldüm arkadaşlar.
İnşallah seneye...
Güzel organizasyon olmuş Özer, emeğine sağlık...

Yalnız " zırt diye gidelim,sahilde iki fotoğraf çekelim, çok eğlendik yazalım filan klasik uçmakdere rotalara beni kesmez,patikalardan dağlara çıkacağız,Yamahasülo'nun motoru toza bulayıp geleceğiz en azından.

valla toz varsa ben gelmem abi benim malım kıymetlidirrr:)

Dikkat et Sülüman abi...körle yatan şaşı kalkar...:p sen daha gençsin Andropoz adamı dağlara çıkarıyor valla...:queen:

ayıp ettin be abi yamaha sülonun arkadaşları için gidemeceği yer yok yemin ediyom şu anda bıldırcın avından geldim motorsiklet çamur içinde birde sizin için tozlansın ne olcek çin çan çong :)değilki bu meret YAMAHA 125:p

bende onu diyom zaten klasik yollar banada ters (bizde balıkçı adamız bozuk yollarda çok gezdik bakalım bizim yollar kadar kötümü) :cat: sülonun motorunu bilemem tozamı bulanır çamuramı o kendi daha iyi bilir, yalnız başka bir hususta gideriz gelirizde senin motor bize göre hızlı bize ayak uydurabilirmisin abi her geziye çıktığımızda birilerinin bana geride kalıyosun demesi benim hoşuma gitmiyo (malum 150cc) adamlara diyorum sen önden git ben arkadan gelirim diye öylede de yapmıyolar ben sakin kullanıcıyım acelem yok rahat rahat gezmeyi severim böyle ise bana uyar :bounce:

bende onu diyom zaten klasik yollar banada ters (bizde balıkçı adamız bozuk yollarda çok gezdik bakalım bizim yollar kadar kötümü) :cat: sülonun motorunu bilemem tozamı bulanır çamuramı o kendi daha iyi bilir, yalnız başka bir hususta gideriz gelirizde senin motor bize göre hızlı bize ayak uydurabilirmisin abi her geziye çıktığımızda birilerinin bana geride kalıyosun demesi benim hoşuma gitmiyo (malum 150cc) adamlara diyorum sen önden git ben arkadan gelirim diye öylede de yapmıyolar ben sakin kullanıcıyım acelem yok rahat rahat gezmeyi severim böyle ise bana uyar :bounce:

Aynan havalarda slalom yapmadığı sürece ben sana uyarım :):):)

siyah kuzu patikalara girmez kanka...:p biz cebefeciler akıllı uslu sağduyulu kişileriz...:p tahriklere kapılmayalım...kuzuyu leoparla karıştırmayalım...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar