13 eylül 2009-trakya&tekirdağ mt 2.geleneksel iftar yemeği...

çorludan gelicekarkadaşlarrın dikkatine saat 1800 dekızmeslek arkası buluşma yeridir bilginize

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
özercim çok istememe rağmen gelemiyom,sizlere afiyet olsun ve allah kabül etsin,orda olan herkese saygı ve sevgiler.

özercim çok istememe rağmen gelemiyom,sizlere afiyet olsun ve allah kabül etsin,orda olan herkese saygı ve
sevgiler.

Geçen seneki iftar yemeğinde varlığınla bizleri onurlandırmıştın.Gönül isterdiki bu gecede yanımızda olmanı yinede güzel dileklerin için teşekkürler abi.

Son düzenleme:
iftar da dostlar olmak güzeldi,emeği geçen ve gelen arkadaşlara teşekkürler...

İftarımız çok güzeldi.24. Gün Orucumuda Sizlerle açtım herkese Teşekkür ederim.Özer abi senin hakkını zaten nasıl öderim bilmiyorumm:)

Son düzenleme:
yakınlarda olmayı isterdim mutlaka gelirdim sizlere afiyet olsun şimdiden hayırlı iftarlar

Resimleri görmeden inanmam. Hani nerde köfteler???
Biz biryere gidiyoruz 500 resim koyuyoruz, hadi baalim gencler....

hayırlı işler size

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------

Okuma yazman yok mu Senin ? Nerede Oturdugumu GÖremiyor musn? Evet Trakyayı SEl Aldı bir Felaket oldu ama Yardıma İhtiyacı Olanlar kurtuldu.Yaralar Sarılacak..

Biz Allahın İzni İle İftarımızı Yapacagız,Yemeğe Başlamadan bu felakette hayatını kaybedenlere,ve Allahü Tealanın aynı Felaketleri Bize Yaşatmaması için Duamızı Edeceğiz.

Bİr GEçmiş Olsun Dİyeceğine;Söylediğin Söze Bak. Sana mı DÜştü Bİze Oradan Akıl Vermek ? Bu Yazdığımada Cevap verme.Başka Topiclerde Etiket et Kendini.

senin gecmiş olsun durumun yok kardesi...keyfin gıcır...

hayırlı işler size

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 19:42 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 19:35 pm ----------[/sıze]

senin gecmiş olsun durumun yok kardesi...keyfin gıcır...

kedi kardeş bırak bukadar takıntılı olma sal kendini mt nin başka sayfalarına ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------

VE İŞTE BİRKAÇ FOTA.....

ÖZERLE BİRLİKTE İLK ANLAŞMAYI YAPTIĞIMIZ GUN SANKİ LOKANTAYI SATIN ALICAZ :) KAMERA ARKASINDA FARUK VE GÖKHANDA VAR DEKLANSÖRDEN UZAK :)

güzeldi güzel, gelen arkadaşlara teşekkürler, şu yukarıdaki fotoda ne öyle özer ve deniz ustalar iyi bi anlaşma olmuş gibi sanki ne kadar komisyon aldınız bakim:mrgreen:
yalnız böyle kısa mesafe koşusu olmuyo şöyle azcık uzun soluklu bi gezi rotası yapında bi turlayalım bali havalar fazla soğumadan öyle değil mi :cat:

Savaş abi akşam söylediğini unutmadın inşallah en kısa zamanda uçmakdereye doğru bi rota bekliyoruz senden tabi müsait olabilirsen ve bizde tabi.

abi 1 den son güne kadar aynı değil mi...yani 24.günün bir özelliği varmı...

yafff panda her taşın altından sen çıkıyon heee :p
biz genelde taşın altından çıkanları balıklara yem niyetine oltanın ucuna takıyoruz :cherry:

evet arkadaşlar güzelbi yemekti her nekadar geç kalsamda aranızda olmaktan mutlulu ve sevinç duydumm gerçektenn
kendinize iyi bakın her daimmm

Son düzenleme:
yafff panda her taşın altından sen çıkıyon heee :p
biz genelde taşın altından çıkanları balıklara yem niyetine oltanın ucuna takıyoruz :cherry:

evet arkadaşlar güzelbi yemekti her nekadar geç kalsamda aranızda olmaktan mutlulu ve sevinç duydumm gerçektenn
kendinize iyi bakın her daimmm

valla gelseydim köfteler için gelirdim niyet miyet yok zati hak getire...iman desen yalan olmuş...ama köfteler için gelecektim...arkamdan dedikodu oldu mu...

valla gelseydim köfteler için gelirdim niyet miyet yok zati hak getire...iman desen yalan olmuş...ama köfteler için gelecektim...arkamdan dedikodu oldu mu...

BUTUN GECE SENİ KONUŞTUK ABİ BAŞKA KİMSE SENDEN BAŞKA TEK BİR KELİME ETMEDİ :queen::queen::queen:Olurmu abi öyle şey biz trkayalıyız dedikodu olmaz varsa dicek bişeyimiz adamın yuzune deriz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar