çorludan gelicekarkadaşlarrın dikkatine saat 1800 dekızmeslek arkası buluşma yeridir bilginize
özercim çok istememe rağmen gelemiyom,sizlere afiyet olsun ve allah kabül etsin,orda olan herkese saygı ve
sevgiler.
İftarımız çok güzeldi.24 Gün Orucumuda Sizlerle açtım herkese Teşekkür ederim.Özer abi senin hakkını zaten nasıl öderim bilmiyorumm![]()
24. gün demek bayrama 6 gün kaldı demek metehan cım![]()
24 gün orucu nedir canım kardeşim...
bir nokta neleri değiştiriyor Mete abi görüyormusun :mrgreen:
Okuma yazman yok mu Senin ? Nerede Oturdugumu GÖremiyor musn? Evet Trakyayı SEl Aldı bir Felaket oldu ama Yardıma İhtiyacı Olanlar kurtuldu.Yaralar Sarılacak..
Biz Allahın İzni İle İftarımızı Yapacagız,Yemeğe Başlamadan bu felakette hayatını kaybedenlere,ve Allahü Tealanın aynı Felaketleri Bize Yaşatmaması için Duamızı Edeceğiz.
Bİr GEçmiş Olsun Dİyeceğine;Söylediğin Söze Bak. Sana mı DÜştü Bİze Oradan Akıl Vermek ? Bu Yazdığımada Cevap verme.Başka Topiclerde Etiket et Kendini.
hayırlı işler size
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 19:42 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 19:35 pm ----------[/sıze]
senin gecmiş olsun durumun yok kardesi...keyfin gıcır...

abi 1 den son güne kadar aynı değil mi...yani 24.günün bir özelliği varmı...
yafff panda her taşın altından sen çıkıyon heee
biz genelde taşın altından çıkanları balıklara yem niyetine oltanın ucuna takıyoruz :cherry:
evet arkadaşlar güzelbi yemekti her nekadar geç kalsamda aranızda olmaktan mutlulu ve sevinç duydumm gerçektenn
kendinize iyi bakın her daimmm
valla gelseydim köfteler için gelirdim niyet miyet yok zati hak getire...iman desen yalan olmuş...ama köfteler için gelecektim...arkamdan dedikodu oldu mu...