[Kastamonu - MT]

Burçin ablacım iyi geceler :):):rendeer::rendeer:

iyi geceler canım - sütünü içtin di mi::pulp::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 AM ----------

motor mu daha hızlı öldürür sigara mı ??:queen:

sorduğu soruya bak veletin;bi de doktor adayı olacak bizim başımıza :p
Kastamonu'da tek içmeyen senle ben varız o zaman Canercim;sakın yoldan çıkayım deme!

iyi geceler canım - sütünü içtin di mi::pulp::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 AM ----------

sorduğu soruya bak veletin;bi de doktor adayı olacak bizim başımıza :p
Kastamonu'da tek içmeyen senle ben varız o zaman Canercim;sakın yoldan çıkayım deme!

çıkmam abla meraketme :cat:

Son düzenleme:
caner ya burda motorla gezilecek nereler war?
abana,bozkurt,inebolu,cide,daday,azdavay yolları eskidi artık - yen, tatlar arıyoruz:bounce:
kayı diil de başka bi ilçe söylüyorlardı unuttum.

caner ya burda motorla gezilecek nereler war?
abana,bozkurt,inebolu,cide,daday,azdavay yolları eskidi artık - yen, tatlar arıyoruz:bounce:
kayı diil de başka bi ilçe söylüyorlardı unuttum.

kıyı değilse pınarbasını demiş olabilirler pınarbasında valla kanyonu var bende gitmedim ama gitmek istediğim yerlerden biri tabi motorla:cat:

kıyı değilse pınarbasını demiş olabilirler pınarbasında valla kanyonu var bende gitmedim ama gitmek istediğim yerlerden biri tabi motorla:cat:

hmm o zaman motorumu satmadan en son bi de orayı kolaçan edeyim - yollar iyidir inşallah- pınarbaşı,pınarbaşı::xcrying:;nere ki?tosya,taşköprü tarafında herhalde görelim bakalım Kastmonunuzu:wiinkk:

hmm o zaman motorumu satmadan en son bi de orayı kolaçan edeyim - yollar iyidir inşallah- pınarbaşı,pınarbaşı::xcrying:;nere ki?tosya,taşköprü tarafında herhalde görelim bakalım Kastmonunuzu

pınarbası inebolu catalzeytin arasıymıs.Sezon bitmeden yetiş:cherry: nese ben çıkıyorum ii geceler:rendeer:

Selam millet :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
karasahin, Doru

Millet ben kaçar iyi günler herkese akşam görüşmek üzere :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler verdiğin bilgiler için - iyi geceler doktor bey:wiinkk:

catalzeytine gidin bizim oralarda güzeldir :):) ordan 5 dakkada türkeliye gecersin orasıda güzel:):cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 AM ----------

günaydın degerli hemserilerim :)

catalzeytine gidin bizim oralarda güzeldir :):) ordan 5 dakkada türkeliye gecersin orasıda güzel:):cat:

peki ey Kastamonulular sorarım size Pınarbaşı taraflarında 4 harfli hangi ilçeniz ya da semtiniz war:silent: hala hatırlayamadım oranın ismini de:pr:

yalnız bu durum ''bir deli bir taş atmış kuyuya,bin akıllı çıkaramamış''durumuna dönüşebilir şimdiden uyarayım:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki ey Kastamonulular sorarım size Pınarbaşı taraflarında 4 harfli hangi ilçeniz ya da semtiniz war:silent: hala hatırlayamadım oranın ismini de:pr:

yalnız bu durum ''bir deli bir taş atmış kuyuya,bin akıllı çıkaramamış''durumuna dönüşebilir şimdiden uyarayım:bounce:

cide olabilirmi :):) :bounce:

abla kastamonu ilçeleri Kastamonunun 4 harfli ilçeleri ağlı,cide ve küredir.Bunların içinde cide güzel ağlı ve kürede bişey yoktur ama tamda bilmiyorum.bu arada iyi nöbetler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar