memnun oldum sahin bu hafta iş saatine denk geldi ınsallah baska bı zaman katılırım bulusmaya :cat:
Her zman bekleriz kardeşim :rendeer::rendeer:
Millet nerelerdesiniz
memnun oldum sahin bu hafta iş saatine denk geldi ınsallah baska bı zaman katılırım bulusmaya :cat:
BURÇİN ABLA iyi misin; Darıldınmı bize yazmıyosun yoksa:salut::salut:
Bu bebek yetim kaldı itiraf edeyim:mrgreen::queen:
16cı memleketim...![]()
şahin bana fahri kastamonululuk verdi. nedir burada olan biten.![]()
canım ya dedim ya ev taşıyorum diye - eski-yeni ev arasında mekik dokudum;yan daireye taşındık da - pazar da Ankara'da sınava gittim - bi sonraki gün de yine Ankara'ya hasta naklettim derken bizim bebek öksüz kalmış desene :rendeer:
nerde bizim diğer velet : abla sözü dinlemeyen Caner bacaksızı:thumright
Tus'u kazandığım açıklandıktan sonra İstanbul'a geleyim de ıslatalım bari :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------
ne demek yani şimdi bu:silent:
Canerim hoşgeldin![]()
hosbulduk sahin bu gecede nöbetcisin
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Sorma ....
Sende öylesin :mrgreen::mrgreen:
Dinime küfreden müslüman olsa:queen::queen::queen:
ben gece calısıyom ya hakkaten ramazan baslayalı günler tam döndü sabahta erken kalkmam lazım ama uydumda yok:salut::queen:
olum gece nerede çalışıosn ki?Nöbetçi nalbur gidiyor mu bizim oralarda :mrgreen::mrgreen:
Ders çalışıyosun dimi:rendeer:
ne dersi olum şimdi geldim internet cafeden arkadaslar hala orda taskopru bura kaveler ve cafeler açık :queen:
Olum istanbulda bile bu saatte kapalı beee:mrgreen:
Vay taşköprüye bak sennn Kastamonu nun parisi mübarek :mrgreen::queen::queen::queen:
ramazanda açık olur olum bide gece internette ışıkları kapatıyolar millet sigara içiyo dumanlı hava :queen:
Olum bana içiyorum deme bide doktor olacan heee...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kst mt--> Dumansız hava sahası
yok ben içmem örnek verdim sen içiyomusun yoksa:silent::farao:
Allah a şükür içmiorm sadece bburada Korkut ai içio![]()