[Kastamonu - MT]

BURÇİN ABLA iyi misin; Darıldınmı bize yazmıyosun yoksa:salut::salut:

Bu bebek yetim kaldı itiraf edeyim:mrgreen::queen:

canım ya dedim ya ev taşıyorum diye - eski-yeni ev arasında mekik dokudum;yan daireye taşındık da - pazar da Ankara'da sınava gittim - bi sonraki gün de yine Ankara'ya hasta naklettim derken bizim bebek öksüz kalmış desene :rendeer:

nerde bizim diğer velet : abla sözü dinlemeyen Caner bacaksızı:thumright

Tus'u kazandığım açıklandıktan sonra İstanbul'a geleyim de ıslatalım bari :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

16cı memleketim...:)

ne demek yani şimdi bu:silent:

Son düzenleme:
Vayyy burçin abla hoşgeldin :) :)
Caner ne oldu da senin sözünü dinlemiyor ? :mrgreen:
Sınavı inş. kazanırsın :)

Bebek öksüz değil artık :queen:yaşasın:mrgreen:

canım ya dedim ya ev taşıyorum diye - eski-yeni ev arasında mekik dokudum;yan daireye taşındık da - pazar da Ankara'da sınava gittim - bi sonraki gün de yine Ankara'ya hasta naklettim derken bizim bebek öksüz kalmış desene :rendeer:

nerde bizim diğer velet : abla sözü dinlemeyen Caner bacaksızı:thumright

Tus'u kazandığım açıklandıktan sonra İstanbul'a geleyim de ıslatalım bari :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

ne demek yani şimdi bu:silent:

burdayım abla gece takılıyorum genelde.Bi de adımız söz dinlemeyene çıktı sen söle ben dinliyorum:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 AM ----------

Son düzenleme:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Sorma ....

Sende öylesin :mrgreen::mrgreen:

Dinime küfreden müslüman olsa:queen::queen::queen:

ben gece calısıyom ya hakkaten ramazan baslayalı günler tam döndü sabahta erken kalkmam lazım ama uydumda yok:salut::p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar