Çağan Irmak Filminde bir MT li "KILLITARKAN"

len garakteristik eğri senin ilkokul fotolarının benim reklam topikimde ne işi var
evet motor alamadım ama yakında bastırcam parayı donuna kadar herşeyini alcem len mete . bi ara gelde pis kokulu motoruna bineyim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

alamadım kardeşim ya :salut: ama bu hediyenizi kabul edemem edemem :)

abi wallaha küçükçekmece den girdik komsuluktan cıktık hocalara girdk kapı ziline kadar :p:rendeer:

Allahın Hadımköylüsü...önceden Sultanbeylide kümeste aç bi şekilde bulmadım mı seni a uyuz...:psonra toplu konutlara geçtin insan gördün ayu...bide sahabına efendine seni pazarlayan imajmeykırına asilik yapıyon hemi...taş olur çarpılırsın üzerinde emeğim var ...seni yakarım emeğimi yakmam...benim geleceğimsin...seni zirveye çıkarıcam kaymağuı ben yicem...kontratımız var...zaten 235 kişi okumuş 8 cevap var...biri sen 2 si ben desek ...5 kişi ...Allah belanı vere kanka...senin sanat hayatının içine tüküreyim...:queen:

abi hasta oluyorum senin şu yazılarına ya kıramp giriyo gülmekten karnıma nasıl bir yazış şekli helal olsun valla güya çevremde bana derler çok komiksin die gelsinler bide seni görsünler....:queen:

eed abi giriş solda :) merdiven vardı zili göremedm uzaktan agaclıklar vardı no 2 idi:rendeer:

tamam kanka o zaman orası merdivenleri solda olan tek bahçeli ev orasıydı zati...değişmiş olm...Evsahabısının çok güzel kızı vardı onları soraydın..:p

len garakteristik eğri senin ilkokul fotolarının benim reklam topikimde ne işi var
evet motor alamadım ama yakında bastırcam parayı donuna kadar herşeyini alcem len mete . bi ara gelde pis kokulu motoruna bineyim :cherry:

:)

Vay şerefsiz kankam vay...olm daha dün ATV dizindeydin sette...onu niye yazmıyon...biz geyik yapıyoruz sanane benim topacım...:p

sen zanat hayatından bahset...

abi hasta oluyorum senin şu yazılarına ya kıramp giriyo gülmekten karnıma nasıl bir yazış şekli helal olsun valla güya çevremde bana derler çok komiksin die gelsinler bide seni görsünler....:queen:

kardeş nasipse Çınarcığa giderken mutlak Lucas ile senide arıycam uğramadan geçmiycem...yazdıklarım aynen doğrudur...bak inan ilk üye olduğu zamanlar abi ayağı yapıyordu...Sultanbeylinde yaşadığı evmi ahırmı artık çözemedim görsen dersin ki burda iti bağlasan durmaz...:queen:bahçeye yatak açıyolardı o kadar küçük yani...serserinin tekiydi...kardeşide inanmıcan Mimardır...düşün yani açlar maçlar ama kafa çalışıyor...:padam ettim gaymağınıda kremasınıda şantisinide yicem...göbeğinde zeytin bile yerim..:cherry:

Mete, ben Cem Meydan. Kardeşim sabah sabah eski günlerimi hatırlattın. Yenimahalle ortaokulu. Sene 89-92. Kuytuda kalmış tırt bir okuldu, serserisi boldu ama halen çok severim okulumu. Bahçe içindeki evin sahibesi yazın su satardı bardakla. Yanlış hatırlamıyorsam resim hocası Tülay hanım, tarihçi Feridun bey, iş-teknik Ferhan hoca, ingilizce fedai Baştürk, Din-kültür Ahmet hoca, matematiğe sonradan Bulgar göçmeni bir bayan gelmişti. Üj-bej diyodu, hiç bişey anlamıyodum. Bi tarihçi hocada Erol hocaydı sanki. Ford'u vardı. Beden eğitimi hocası salardı bahçeye başka bi icraat pek olmazdı. Benim beğendiğim hoca müzik hocasıydı. Çok tatlı bir hanımdı ama adını unuttum şimdi. istiklal marşını söylettirirdi: ses veriyorum: Korkmaaa .... Hey gidi günler. Soğuksuda gümüş balığı yakaladığım, trene kaçak bindiğim günler geldi gözümün önüne. Halen Sefaköyde olduğum için okul bana çok yakın, bir ara beraber gideriz okula, muhabbetin beline vururuz. Kal sağlıcakla kardeşim.

ooo Cem Meydann naberr...demek aynı okuldan mezunuz çok mutlu oldum yav...valla bir ara gidelim okulumuza girelim içine hatta derse bile dalalım...belki vardır eskilerden en eski olan Çınar bir hoca...bende şaşırdım nerden nereye dimi...aslında mega bir köy olduğumuz için birbirimizden bihaberiz...motor sevdamız olmasa birbirimizi hayatta tanırmıydık sence...

ilk fırsatta gidelim akalım sonra Bilal 22 ye bi çokonat ısmarlayalım...çünkü bugünde napcak yapcak Yenimahle İlköğretimden fotolar çekicek...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------

Bahçe içindeki evin sahibesi yazın su satardı bardakla.

he la birde okul içinde ev vardı dimi...ora hademenin evi değilmiydi yav...evin damına çıkardık evin arkasında basket sahası vardı vs...ben o potadan diğer potaya basket atardım bilinmi...birde en yakın bakkal kapıdan çıktıktan sonra soldaydı...ordan çok muzlu çikolata aldığımı hatırlarım...dicenki nası muzlu...abi şu an servetim olsa o çukulatanın izini sürmeye sererdim...:p yok böyle bi lezzet...içi muz dışı çikolata bi çeşit vardı hep ondan yirdim...:cat:

Tülay Hocayıda hatırladım...

Yav sen kesin hatırlarsın, okulun önünde seyyar turşucu ve lahmacuncu vardı. Olsada yesek şimdi.

aloooo vallaha tetikledin beynimi...eveett ...turşu suyuuuu...:rendeer:

Mete abi Yağmursuz bir Gün içerisinde 2miz YAlnızca sen ve ben :p GüzeL Bişiler yaparız..Sizin esqi evin oraya gideris yenimahalle okuluna gideris Yapces Etces :queen:

tamam kanka o zaman orası merdivenleri solda olan tek bahçeli ev orasıydı zati...değişmiş olm...Evsahabısının çok güzel kızı vardı onları soraydın..:p

Vay şerefsiz kankam vay...olm daha dün ATV dizindeydin sette...onu niye yazmıyon...biz geyik yapıyoruz sanane benim topacım...:p

kardeş nasipse Çınarcığa giderken mutlak Lucas ile senide arıycam uğramadan geçmiycem...yazdıklarım aynen doğrudur...bak inan ilk üye olduğu zamanlar abi ayağı yapıyordu...Sultanbeylinde yaşadığı evmi ahırmı artık çözemedim görsen dersin ki burda iti bağlasan durmaz...:queen:bahçeye yatak açıyolardı o kadar küçük yani...serserinin tekiydi...kardeşide inanmıcan Mimardır...düşün yani açlar maçlar ama kafa çalışıyor...:padam ettim gaymağınıda kremasınıda şantisinide yicem...göbeğinde zeytin bile yerim..:cherry:

mutlak beklerim abi tanışalım. ayrıca yazılarına ara veripte kahretme bizleri:mrgreen:

Mete abi Yağmursuz bir Gün içerisinde 2miz YAlnızca sen ve ben :p GüzeL Bişiler yaparız..Sizin esqi evin oraya gideris yenimahalle okuluna gideris Yapces Etces :queen:

ok...ama aramıza kara kedi girdi...cem meydan...:queen:
Cem abinde sılverwıng 400 var...para onda...o ısmarlar artık herşeyi...GSM sektöründe duayen herif..:p

mutlak beklerim abi tanışalım. ayrıca yazılarına ara veripte kahretme bizleri:mrgreen:

inşallah olacak kanka...Çınarcığa dair herşeyi sevdim ben...:p

Cem abinde sılverwıng 400 var...para onda...o ısmarlar artık herşeyi...GSM sektöründe duayen herif..:p

inşallah olacak kanka...Çınarcığa dair herşeyi sevdim ben...:p

anlşıldı abi senin lugatında yalova yok:mrgreen:

Kriz bizide vurdu mete, Silverwing 600'ü sattım, x9 250 aldım. Ama yinede Soğuksu çamlıkta bi sucuk mangal yaparız kardeşim.

anlşıldı abi senin lugatında yalova yok:mrgreen:

Kanka Yalovalılık diye bir kavram yok...Yalova sadece geçiş noktası...:p

Kriz bizide vurdu mete, Silverwing 600'ü sattım, x9 250 aldım. Ama yinede Soğuksu çamlıkta bi sucuk mangal yaparız kardeşim.

aga agadır...:pO Çamlıkta yalan olmuş iyimi...zamanında orada yürüyüp Kanarya Soğuksuya çok indim...sapa yerlerdi...orada sevgililer öpüşmeye giderdi bazen macera olsun diye soteye geçip beklerdik ..topraktı dimi yerler...yani pek pikniğe uygun değildi gibi yanlış hatırlamıyorsam...

yav kardeşim sen bakma burdan düşünüp düşünüp yazdığına reel sektörde bunun bi numarası yok :queen: bi kaç buluşmaya gittiğimiz var bunla inan kimse iplemiyo bu ayı yogiyi. Sadece aralarında konuşuyo çocuklar işte ''abi baya iriymiş, bu omu lan ...'' :queen:

Senin tanıdığın memur yok artık karşında metebey. Artıkın prezentabıl bi kişilik var karşında Sanatçı futbolcu müzisyen ve bilimum senin yapamadığın dallarda bi kaç imzam var keko :p senin neyin var. dedim sana alıcam neyin var neyin yok hatta ata binerken senin sırtına bascam:p buda nerden çıktıysa bi filmden etkilendim herhalde:D
Ha unutmadan motorda alıcam basıcam geçicem seni beklicem 20 km ilerde:) biliyorum uyuz oluyosun sırf bu yüzden bazı gezilere bile katılmıyosun. O paraları nerende saklıyosun bilmiyorum. yesene olum paranı alsana yağ yakmayan bi motor. Seninde hakkın var ara gazı vermeye senden insansın ezme bu kadar kendini en sonunda ben alcam sana bi motor :) kendime bile üzülmüyom bu kadar :bounce:

oLarr :p tamam beklerim hepinizi :queen:

Allah bilir ne zaman akıcaz oralara he söz verdik ama...:p

yav kardeşim sen bakma burdan düşünüp düşünüp yazdığına reel sektörde bunun bi numarası yok :queen: bi kaç buluşmaya gittiğimiz var bunla inan kimse iplemiyo bu ayı yogiyi. Sadece aralarında konuşuyo çocuklar işte ''abi baya iriymiş, bu omu lan ...'' :queen:

]

vay şimdi harbi ahlaksızlık yaptın...:pr:demek artıkbenim sırtımdan prim yapıyon hemi...Allahın şoparı çingeni seni...Dolapdereden kurtardım seni bunlarımı yazayım...:pr: Ben seni pazarlamakla mükellefim...menajerlik anlaşmamız var...seni iğfal etsem bile gıkını çıkaramazsın olm sanat dünyasına girdin artık...:queen: ve benim yatak odamdan daha geçmedin...:queen:

Senin tanıdığın memur yok artık karşında metebey. Artıkın prezentabıl bi kişilik var karşında Sanatçı futbolcu müzisyen ve bilimum senin yapamadığın dallarda bi kaç imzam var keko :p senin neyin var. dedim sana alıcam neyin var neyin yok hatta ata binerken senin sırtına bascam:p buda nerden çıktıysa bi filmden etkilendim herhalde:D
Ha unutmadan motorda alıcam basıcam geçicem seni beklicem 20 km ilerde:) biliyorum uyuz oluyosun sırf bu yüzden bazı gezilere bile katılmıyosun. O paraları nerende saklıyosun bilmiyorum. yesene olum paranı alsana yağ yakmayan bi motor. Seninde hakkın var ara gazı vermeye senden insansın ezme bu kadar kendini en sonunda ben alcam sana bi motor :) kendime bile üzülmüyom bu kadar :bounce:

arkadaşım halen kamuya ait bir kurumda halka amelelik yapıyormusun evet...Hatırla Kemal Sunalın Çöpçü filminde sanat hayatına atılıyor ama sonra napıp yapıp çalı süpürgesine sarılıyor ...sen yeterki üne şöhrete kavuşda sonra beni ez...7 yıl motor alamayacağın Türk Bankacılık Sektörü ve ben biliyorum...:queen: sen değil motör bisiklet bile alamazısn yiğidim...kontratım var...benim malımsın...genetik olarak anne babana yasal olarak bana aitsin...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrik ediyorum kıllıtarkan seni, yada deniz mi demeliydim. zaten merak ettiğim bir filmdi. sahne hakkında kıyısından köşesinden bilgi verirsen sana dikkat ederek izleyelim :)
vakti zamanında bende bir reklam filminde oynamıştım. lakin allahtan almanyada gösterim için yapılmış bir çalışma idi. keyiflidir. ama şu kameraya bakmamak hikayesi gerçekten zor öğreniliyor.

tekrar tebrik ediyorum seni

tebrik ediyorum kıllıtarkan seni, yada deniz mi demeliydim. zaten merak ettiğim bir filmdi. sahne hakkında kıyısından köşesinden bilgi verirsen sana dikkat ederek izleyelim :)
vakti zamanında bende bir reklam filminde oynamıştım. lakin allahtan almanyada gösterim için yapılmış bir çalışma idi. keyiflidir. ama şu kameraya bakmamak hikayesi gerçekten zor öğreniliyor.

Geçen hafta içinde ATV için çekilen bir dizide rol aldı...dizinin adı Yalancı bilmemneydi...:) PR çalışmalarımız devam ediyor..sizlerinde desteğiyle ...:p

çok teşekkür ederim . Filmde başrol oyuncusuyla geçmişte para karşılığında evlenen bi adamı oynuyorum :) artık filmde kadın geçmişini mi hayal ediyor yoksa geçmiş anlatılırken hayalindemi canlandırıyor bilemiyorum. Gerçektende kamera arkası çok zor bir işmiş profesyonel olmayan birisi için tabi. Benim sahnede kameraya bakmama gibi bi kural yoktu hatta kameranın içine gircektim nerdeyse çok komikti ya :mrgreen: aklıma geldikçe gülüyorum. Bundan sonra da böyle bir rol alacağımı zannetmiyorum zor bu işler :) geçen atv de yeni çekilen aşk bir hayal dizisine de çağırdılar orda da ofis çalışanı figürasyonu vardı ama bu tam bir figürasyondu arkada görünüyosun işte :p

Geçen hafta içinde ATV için çekilen bir dizide rol aldı...dizinin adı Yalancı bilmemneydi...:) PR çalışmalarımız devam ediyor..sizlerinde desteğiyle ...:p

Ulan kovcam len seni ne biçim menajersin sen insan bi kaç iş getirir ulan paralar suyunu çekti ev taksidinin günü geldi çattı. Zaten seninle olan maceramın sonunu tahmin edebiliyorum elimde şarap şişesi üstümde yırtık pırtık eski kalın kokulu bir pardesü saç sakal birbirine karışmış sadri alışık sokakta duvarın dibinde uyku hali
bu mudur len bumudur sanata saygı bumudur menajerlik sistemi :farao:

geçen atv de yeni çekilen aşk bir hayal dizisine de çağırdılar orda da ofis çalışanı figürasyonu vardı ama bu tam bir figürasyondu arkada görünüyosun işte :p

Ulan kovcam len seni ne biçim menajersin sen insan bi kaç iş getirir ulan paralar suyunu çekti ev taksidinin günü geldi çattı. Zaten seninle olan maceramın sonunu tahmin edebiliyorum elimde şarap şişesi üstümde yırtık pırtık eski kalın kokulu bir pardesü saç sakal birbirine karışmış sadri alışık sokakta duvarın dibinde uyku hali
bu mudur len bumudur sanata saygı bumudur menajerlik sistemi :farao:

vay aşağılık figüran vayyy...Bir Yeşilçam birde basit bir dizide GÖRÜNDÜN ve efendine itaat konusunda kafan karıştı hemi...birde utanmadan T.C nin kanatları altında tatil yapmaktasın...sadece ırz düşmanı değil ayrıca ahlaksız bir sanat işçisisin...tek ortak noktamız kontratımızda 2064 yılına kadar benim tapulu tasmalı sanat işçim ve kölem olduğun mevcuttur...

Sorun halinde İstanbul Ten Uyuşmazlıkları Mahkemeleri yetkilidir...:queen:

bak bu şarkıyı iyi dinle...neydin ne oldun...:queen:

http://www.dailymotion.com/video/x5bh2b_ozdemir-erdoangurbetcopculer-kral-f_music

kanka bu parçayı yorumlaman mimkin mi sazınla sözünle...

bu arada dün aradığında müsait değildim...kusura bakma kuzen...:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar