Ben niye kaçıyom senin kocan geldi....:queen:
ben onu tanımıyorum benim kocam asker ben bilmem :queen::queen:
Ben niye kaçıyom senin kocan geldi....:queen:
ben onu tanımıyorum benim kocam asker ben bilmem :queen::queen:
ulan kocanı bile unutacak kadar artık raydan çıkmışın ayıptır yav...:queen:
Ben biLmem ben karı isterem karı koca deel :queen::queen:
iyice zıvanadan çıktık he...![]()
Küçükçekmeceden çıka çıka bunlar çıktı derler...:queen:
Biz ayıp etmedik ya onlar ne dese az valla...yav bi gitsen Şebboy sokağın 3-5 cepten fotosunu çeksende buraya yüklesen nasıl olur...

video ları izleyemiyorum ama eminimki güzeldir.bide bu adam hala motosiklet almadımı yaw:silent:yakında üyelerden para toplayıp bi motosiklet alıcam bu adama haaaa:cherry:
tamam bakarız:queen:
motör değilde ev aldı garagtersiz...
içi gidiyor ama önümüzdeki 7 yıl bişey alamaz muhtemelen...
inanırmısın bugün aradı ATV de bir dizi varmış...orada setten aradı...Yalan Bilmemnesi diye bir dizi ...ajanstan onada çağırmışlar...memurmu oyuncumu anlamadım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 PM ----------
tikat et dayak yeme yabancı diye...![]()
bende onu düşünüyordum zaten ne desem laF ederlermi ucunda tatlı var + CBF150 ^^
artcım olabilirsin...tatlıda çokonat...:queen:
lan bu ev evrim geçirmiş...mutasyona uğramış ...:queen: genleriyle oynamışlar...
valla bişey anlamadım abi bu işten...bi görev verdik 007 ambiansı formatı verdik misyon yükledik dimağın resete bağladı...bi kere telefonun yalan...kesin Nokıa ...böyle dandik anxca Nokıa çeker...Nokıayı baştacı yaparlar ama çekim mekim yalan olur...:cherry:
valla çıkaramadım...ya giriş kapısı sol tarafdaydı ..ben oraya gelemde sen beni gezdir dicem ama ben oralarda mahle maçları yaparken sen yoktun la...Halide Edip yokken biz bisiklet kiralardık o boş sahada...offf...deli maçlar yapardık...senin o evin aşağıdan Soğuksuya inerdik Kanaraya yürürdük...Soğuksuda Kaya Balığı yakalardık kediye verirdik yemezdi pezevenk ağzının tadını bilirdi...
sen ben takılırık biraz oralarda ben ansızın uğrayabilirim kışın...ama görevi tamamlayamadın çokonat falan yok haci...
tamam la ora galiba....balkondan hatırladım...
video ları izleyemiyorum ama eminimki güzeldir.bide bu adam hala motosiklet almadımı yaw:silent:yakında üyelerden para toplayıp bi motosiklet alıcam bu adama haaaa:cherry: