Çağan Irmak Filminde bir MT li "KILLITARKAN"

Küçükçekmeceden çıka çıka bunlar çıktı derler...:queen:

Biz ayıp etmedik ya onlar ne dese az valla...:p yav bi gitsen Şebboy sokağın 3-5 cepten fotosunu çeksende buraya yüklesen nasıl olur...

video ları izleyemiyorum ama eminimki güzeldir.bide bu adam hala motosiklet almadımı yaw:silent:yakında üyelerden para toplayıp bi motosiklet alıcam bu adama haaaa:cherry:

kanka sokağa girişte sağdan 2 veya 3.ev bahçeli...girişte sağdaki ilk bahçeli ev diyelim 2 katlı...biz üst katında kiracıydık...bahçede bir avcı köpeği kulubesi olması lazım...Göçmen mal sahibi...THY den emekli aşçı göçmen bir abimiz...Adı Osman ÖZYAY...hatta sana bi görev vericem girişte merdivenlerden çık...zili ASLANLI zildir...oranın fotosunu çek geldiğimde sana tatlı ısmarlıcam lan söz...:queen:

birde az aşağıda Atilla Sokakta oturduk 2 yılda orada kiracıydık...mahale ne deniyor bilmiyorum oraya...

video ları izleyemiyorum ama eminimki güzeldir.bide bu adam hala motosiklet almadımı yaw:silent:yakında üyelerden para toplayıp bi motosiklet alıcam bu adama haaaa:cherry:

motör değilde ev aldı garagtersiz...:p

içi gidiyor ama önümüzdeki 7 yıl bişey alamaz muhtemelen...

inanırmısın bugün aradı ATV de bir dizi varmış...orada setten aradı...Yalan Bilmemnesi diye bir dizi ...ajanstan onada çağırmışlar...memurmu oyuncumu anlamadım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 PM ----------

tamam bakarız:queen:

tikat et dayak yeme yabancı diye...:p

motör değilde ev aldı garagtersiz...:p

içi gidiyor ama önümüzdeki 7 yıl bişey alamaz muhtemelen...

inanırmısın bugün aradı ATV de bir dizi varmış...orada setten aradı...Yalan Bilmemnesi diye bir dizi ...ajanstan onada çağırmışlar...memurmu oyuncumu anlamadım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 PM ----------

tikat et dayak yeme yabancı diye...:p

bende onu düşünüyordum zaten ne desem laF ederlermi ucunda tatlı var + CBF150 ^^

Mete abi bu galiba ?

Telefon Cam. ' ı Güneşte Tam vuruyor Çekemedim iyi. İçeriye giricektim coluk cocuk vardı mahallede perdeler kapalı idi o sokakta sadece birisini tanıyorum oda cok deil Beyaz 1 tane 126 Bis i var Sulu mudur deilmidir nedir anlamam pek :queen:

lan bu ev evrim geçirmiş...mutasyona uğramış ...:queen: genleriyle oynamışlar...:p

valla bişey anlamadım abi bu işten...bi görev verdik 007 ambiansı formatı verdik misyon yükledik dimağın resete bağladı...bi kere telefonun yalan...kesin Nokıa ...böyle dandik anxca Nokıa çeker...Nokıayı baştacı yaparlar ama çekim mekim yalan olur...:cherry:

valla çıkaramadım...ya giriş kapısı sol tarafdaydı ..ben oraya gelemde sen beni gezdir dicem ama ben oralarda mahle maçları yaparken sen yoktun la...:pHalide Edip yokken biz bisiklet kiralardık o boş sahada...offf...deli maçlar yapardık...senin o evin aşağıdan Soğuksuya inerdik Kanaraya yürürdük...Soğuksuda Kaya Balığı yakalardık kediye verirdik yemezdi pezevenk ağzının tadını bilirdi...:p

sen ben takılırık biraz oralarda ben ansızın uğrayabilirim kışın...ama görevi tamamlayamadın çokonat falan yok haci...:p

tamam la ora galiba....balkondan hatırladım...

lan bu ev evrim geçirmiş...mutasyona uğramış ...:queen: genleriyle oynamışlar...:p

valla bişey anlamadım abi bu işten...bi görev verdik 007 ambiansı formatı verdik misyon yükledik dimağın resete bağladı...bi kere telefonun yalan...kesin Nokıa ...böyle dandik anxca Nokıa çeker...Nokıayı baştacı yaparlar ama çekim mekim yalan olur...:cherry:

valla çıkaramadım...ya giriş kapısı sol tarafdaydı ..ben oraya gelemde sen beni gezdir dicem ama ben oralarda mahle maçları yaparken sen yoktun la...:pHalide Edip yokken biz bisiklet kiralardık o boş sahada...offf...deli maçlar yapardık...senin o evin aşağıdan Soğuksuya inerdik Kanaraya yürürdük...Soğuksuda Kaya Balığı yakalardık kediye verirdik yemezdi pezevenk ağzının tadını bilirdi...:p

sen ben takılırık biraz oralarda ben ansızın uğrayabilirim kışın...ama görevi tamamlayamadın çokonat falan yok haci...:p

tamam la ora galiba....balkondan hatırladım...

eed abi giriş solda :) merdiven vardı zili göremedm uzaktan agaclıklar vardı no 2 idi:rendeer:

len garakteristik eğri senin ilkokul fotolarının benim reklam topikimde ne işi var
evet motor alamadım ama yakında bastırcam parayı donuna kadar herşeyini alcem len mete . bi ara gelde pis kokulu motoruna bineyim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

alamadım kardeşim ya :salut: ama bu hediyenizi kabul edemem edemem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar