[Yozgat - MT]

selam hemşerilerim nasılsınız....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

hemşerilerim istanbula acayip bir yağmur var anlatamam... şöför olduğum için nasıl ir çile çektiğimi anlatamam... 15 kişilik transitin tekerleri yerden nasıl kesiliyor kapı fitillerinden nasıl su alıyor anca böyle sele yakalanan anlar.. arabayla güç bela yaklaşık 1 metreyi bulan suda kazasız belasız fabrikamıza elemanları getirmenin mutlulugu içindeyim... yolda kalan 100 lerce araca benim aracım dahil olmadıya bu sevindirici haber..suyun sarj dinamosunu yakması i,se üzücü bir haber...yozgatta durumlar nasıl...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yozgat mt haberiniz lsun tıp fakultesi personel aldı biraz daha alacak şuan alıyor

Sevgili hemşerilerim hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Artık Kayseriye taşındım. Buradaki hem Kayseri MT ile hemde hemşerilerimle tanışmak istiyorum nasip olursa. Bilmiyorum bulunduğunuz yerler nasıl ama bugün kayseri çok bulutlu ve rüzgar var yağmur yağacak gibi.

Sevgili hemşerilerim hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Artık Kayseriye taşındım. Buradaki hem Kayseri MT ile hemde hemşerilerimle tanışmak istiyorum nasip olursa. Bilmiyorum bulunduğunuz yerler nasıl ama bugün kayseri çok bulutlu ve rüzgar var yağmur yağacak gibi.

hayırlı olsun adamım...istanbul kapalı ama yağmur yok şuan için....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar