güzel gezi olmus tekerinize sağlık . .
elinize yüreginize saglik bu tarafa gelecegınızı yazmiştınız sanırım fıkır degiştirmişsınız cok güzel kareler rabbim başinizi bozmasın mutluluklar dilerim 2 teker üzerinde....
Takipteyim.:bounce:
Uykum açilsin sonra yorum yapicam.![]()
kardeş harika gezi olmuş..
öncelikle yengeyi kutluyorum valla yıbırla okadar yolu katrtmiş helal olsun..
senin motoru nasıl yüklemişsin valla bi kamyon yuku almış..helal
ayrıca yollar resimler manzaralar harika...
bunları bizimle paylaştığın içinde ayrıca teşekkurler..
gerçekten çok keyifli...eline ayağına sağlık...
resimler ve paylaşım için teşekkürler....harika bir gezi olmuş...size ve eşinize kazasız keyifli sürüşler dilerim...
:cat::cat::cat: soze ne gerek bravoo
Harika gezi olmuş tebrik ederim seni ve eşini :cat:
Benim hanım motosiklet kullanmaz ama ileride yapacağım gezilerime seve seve artçı olacaktır. Bu gittiğiniz rota zaten hep aklımdaydı, mutlaka gitmeliyiz bizde. O yüzdende benim için ön bilgi oldu rota ve güzergah.
Bu arada türk kahvesi içerken masada suyun yanındaki ufak bardaktaki kırmızı içeceği merak ettim. Nedir o acaba?
güzel gezi olmus tekerinize sağlık . .
Çok güzel gezi ,resimlerde çok güzel ve keyifli ,motorlarınızla yaşadığınız aile sadetinizin ,daha nice güzel gezilere vesile olmasını diliyorum ,
Kazasız ,belasız sürüşler dileğiyle ..
cok güzel bi gezi olmuş tebrik ederim tekerin yere hep düz bassın :cat:
senden de Allah razı olsun kardeşAllah sizi birbirinizden ayirmasin,mutlulugunuz daim olsun,yollar eskisin siz eskimeyin.cok hos paylasim..cok guzel cekimler.
tessekkurler...:rendeer:
elinize,yüreğinize sağlık çok güzel olmuş kazasız belasız geldiğiniz için ayrıca sevindirici allah bozmasın paylaşım için teşekkürler. :cat::rendeer:
abi karıncaları cekmemişsın ama olmazki ya maşallah bak bak bıtmıyor
ALLAH eşinizle mutluluğunuzu ve gezılerinizi yollarınızı kazasız belasız arttırsın cok güzel vede hoş gezi olmuş tebrıkler yengemıze en kısa zamanda bir tourıng :rendeer:
şahane! nice kazasız belasız gezilere diyim inşallah. Merak ettiğim bir konu var, hangi fotoğraf makinesini kullanıyorsunuz? özellikle gece fotoğrafları mükemmel. Noise az, ışık fazla, merak ettim walla nasıl bir kamera.
Bu ikinci yorumum ama kesinlikle defalarca yorumlanması ve anlatılması gereken nefis bir gezi darısı bütün motorcuların başına,ayrıca Gökçeada da fazla resim çekmemişsin anladığım kadarıyla pek gezmeye de fırsatın olmamış ben dediğim gibi ağustos 15 oradaydım kesinlikle görülmesi ve ayrıca fotoğraflanması gereken yerler var neyse bir dahakine diyelim bende bu resimleri görünce bozcaada ya gitmek için acaip iştahlandım....
Neyse ben çok uzattım galiba gezin harika olmuş paylaştığın için teşekkürler..
Ayrıca eşine bravo gerçekten iyi bir motorcuya benziyor ::biggrinn::biggrinn::biggrinn
Abi gerçekten ohaaaaaa o fiyat neymiş ölee yaaaa bir dahaki sfere adanın en güzel sahiline sahip olan uğurlu köyüne gitmenizi tavsiye ederimki orada 3+1 evler gecelik 50-60 tl haberiniz ola.