Motosiklet kazası....

Olay yarım saat önce evimin önünde gerçekleşti...

09092009639.jpg

Resimde Gördüğünüz Gibi motor pert...Araç sahibiyse gayet normal bi şekilde bişey yok ben doktorum deyip insanları çıldırtmakla uraşıyor..

09092009641.jpg

Araç aşağıdan geliyor yol hakkı motorun olmasına rahmen malesef araç kullanıcısı sağına soluna bakmadan yola çıkıyor ve motora gelişigüzel çarpıyor..

09092009642.jpg

09092009643.jpg

09092009644.jpg

çarpan araç kırmızı polo hemen önündeki kırmızı kaskı görüyosunuz motosiklet kullanıcısının kafasındaki daha önceden kırık olup bantlayıp kullanmaya dewam ettiği kask kaza esnasında kafasından fırlayarak hiçbi işe yaramamıştır..

sanırım bu 5. kaza ve malesef devletimiz bu konu hakkında hiçbişey yapmıyor...
trafik ışıklandırması yapılmıyor malesef...sanırım bir kaç kaza sonra birileri hayatını kaybettiği zaman devreye girecekler diye ümit ediyoruz artık elimizden şikayet etmekten başka bişey gelmiyor...

Not : Motosiklet kullanıcısının ellerinde dirseklerinde sıyrıklar vardı..umarım boynunda bişey yoktur kazadan 15 dk sonra ambulans geldi ve hastaneye kaldırıldı..bu olaydan alınacak tek ders var arkadaşlar bence oda her ne olursa olsun motorun ne olrsa olsun önemli değil kaskın sağlam olsun hayatının tek güvencesi o kask...

Son düzenleme:
motor resmen dağılmış yaw....kaskı millet emaneten polis ceza yazmasın die takıo polisten korkuonda be adam ölümdendemi korkun yok...kaskımızı takalım arkadşlar

İnş bişeyi yoktur... Arkadaşlar çin malı adi kasklardan lütfen kullanmayalım

o adama sağlam bi dalmak lazım,
araba sürerken bile yolda bi motora tehlike yaratan gördümmü müdahale etmeye çalışıyorum. birbirimizi kollayalım yoksa bu katiller, teröristler başımıza iş açıcak.
motorcu arkadaşta sıcağı sıcağına bişey hissetmemiş olabilir ama motor o hale geldiyse ciddi bi kaza demekki

evet kask önemli bu arada beni motosikletin markasından asya 150 t 19 a beni motoru böle görünce bi tuhaf oldum allah şifa versin arkadaşımıza ama şu araba altlarında oraya buraya geçen sıkıştıran bizi tafikte onlara ne demeli yani altındaki alet bizim altten kat kat güçlü diye kendinide öyle sanıor geçen gün bi olay oldu tam dükkanın önünde adam geliyor motoruyla arkasında da bi doğan sürücüsü 22 yaşlarında motorla giderken adam birden motoru durdurdu arkadaki doğan sürücüsünü arabadan indirip öyl bir yumruk geçirdiki cadde o sesten inledi bende yapıcam bi gün böle birine oo olcak

Bu kadar parçalanmış bir motor görmemiştim daha önce :cyclopsan İnşallah arkadaşın fazla birşeyi yoktur.

İlk kez böyle bir motor kazasına rastlıyorum ! Allah tüm motorcuları korusun bu canavarlardan!

Allah yardımcısı olsun aynı kaza benimde başımdan geçti bacağımda 17 tane dikiş izini bir ömür taşıcam dikkatsiz sürücüler tarafından ! :salut:

motor çok kötü kötününde kötüsü allahtan sürücüde o kdr bişey yok kendini atmış çocuk yoksa %100 ölümle sonuçlanacak bir kaza :(

arkadaşlar bencede çin malı kasklardan uzak durmalı herkez..en önemliside biz motorcuların trafikte tüm araçlardan daha dikkatli olmalısı gerekir çünkü motorlar önemsenmiyor trafikte...

m.s

Dehşet verici bir görüntü kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Kaza Yapan Arkadaşa..
Motor Asya 150T19A..

ne denilebilirki
o birşey yok diyen araç sürücüsünün yanında ben olacaktım o lafı benim yanımda diyecektiki .........
ve bence o mahalleden geçen ve motoru o halde gören hiçbir ailenin çocuklarına motor konusunda izin vereceğini sanmıyorum

ne denilebilirki
o birşey yok diyen araç sürücüsünün yanında ben olacaktım o lafı benim yanımda diyecektiki .........
ve bence o mahalleden geçen ve motoru o halde gören hiçbir ailenin çocuklarına motor konusunda izin vereceğini sanmıyorum

kesinlikle katılıyorum, çok kötü bi izlenim oluyor ailelere.::lac::

olay yeri antalya sanırım vuran aracın plakası 34 istanbul malesef ne var bunda demeyın sakın mega kent istanbulda selden insanlar ölüyorsa birsyler yerınde gıtmıyor demektır o bırşeylerden bırtanesıde böyle sürücülerın istanbulda coğalmasıdır eskıden araç sürmek keyıfli ancak ustalık gerektıren tecrübe gerektıren bir işti şimdi gazı frenı debriyajı öğrenen parası olan alıyor arabayı serseri serseri kullanıyor bunun yaşla bır alakası yok medenıyet akıl ve insancıl olmayla alakalı sık sık istanbul trafiğinde bunula karşılaşıyoruz beledıye otobüsü kapısı açık yanımdaydı göz göze geldıkoğlum arkamda görüyor kalkış yaptık biz geçmeyelimdiye üzerimize kırdı diresıyonu oğlum bile yuh baba bu neyapıyor dedi gerisini düşünün bu şehır neler barındırıyor içinde o arkadaşa geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur

olay yeri antalya sanırım vuran aracın plakası 34 istanbul malesef ne var bunda demeyın sakın mega kent istanbulda selden insanlar ölüyorsa birsyler yerınde gıtmıyor demektır o bırşeylerden bırtanesıde böyle sürücülerın istanbulda coğalmasıdır eskıden araç sürmek keyıfli ancak ustalık gerektıren tecrübe gerektıren bir işti şimdi gazı frenı debriyajı öğrenen parası olan alıyor arabayı serseri serseri kullanıyor bunun yaşla bır alakası yok medenıyet akıl ve insancıl olmayla alakalı sık sık istanbul trafiğinde bunula karşılaşıyoruz beledıye otobüsü kapısı açık yanımdaydı göz göze geldıkoğlum arkamda görüyor kalkış yaptık biz geçmeyelimdiye üzerimize kırdı diresıyonu oğlum bile yuh baba bu neyapıyor dedi gerisini düşünün bu şehır neler barındırıyor içinde o arkadaşa geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur

geçen gün ilk kez istanbulda motorla trafiğe çıktım (esenlerden karşıya geçicem). emin ediyorum arabaların içinde katiller vardı, insanlar çıldırmış. yaptıklarıyla ölüme sebebiyet verdiklerinin farkında değiller

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar