[İzmir - MT]

hocam peki motosikleti almadan önce gösterebileceğim en iyi servis hakkında bilginiz varmı

Moderatör (forrap)
Daynır,bende tam bunu kim söyleyecek diyordum :)
Hatta mesajımın sonuna 'neden tiger istiyorsun diye sormuyorum,demek ki maddi ve manevi kendine en uygununu o olarak gördün' yazdım ve geri sildim.

gönül dha iyi daha kaliteli bi motosiklet almak ister ama ne yaparsın maddi durumlar kanuni tigerı seçmemdeki neden kayseride parça vee tamir sıkıntısı pek çekmiycem bide benim boy 1.87 kilo da 84 tigera oturdugumda altımda bisiklet gibi durmuyor diğer motosikletler biraz daha çelimsiz duruyo nedenleri bunlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------

son olarak motosiklette km saatiyle oynanıp oynanmadıgını biz anlayabilirmiyiz yoksa illa bi ustaya veya servisemi götürmek lazım ???

Moderatör (forrap)
Bizim buradaki bulutlar daha dertliydi demek ki,göz yaşlarına hakim olamadılar..
Kısa sürdü ama sağlamdı..

Moderatör (forrap)
Gökaalllppppp :queen: Ne olm yalan mı,bizim buranın bulutlarında geçim sıkıntısı daha çok onla orantılı dertler de çok,Narlıdere bulutu zengindir,para pul var,iki damla timsah göz yaşı dökmüş sadece işte :p

Gökaalllppppp :queen: Ne olm yalan mı,bizim buranın bulutlarında geçim sıkıntısı daha çok onla orantılı dertler de çok,Narlıdere bulutu zengindir,para pul var,iki damla timsah göz yaşı dökmüş sadece işte :p

Narlıdere bulutlarına başka bişey daha diolar da boşver şimdi söylemeyeyim ayıp olur :p :bounce: :queen::queen:

Tunceeer, Gökaaaalp , Meeeert faşistlik yapmayın bakiim :p
Nerenin bulutu olduğu önemli değil , önemli olan içi dışı bir olsun, insan olsun :cherry:

ne diyolarmış be söle bakalım bizde öğrenelim:p

yok yok boşver olmaz şimdi :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:38 AM ----------

Tunceeer, Gökaaaalp , Meeeert faşistlik yapmayın bakiim :p
Nerenin bulutu olduğu önemli değil , önemli olan içi dışı bir olsun, insan olsun :cherry:

Nerde o eski bulutlar :salut: içi dışı bir olan bulut görürseniz bana da gönderin :cherry:

09.09.09 İzmir'imizin kurtuluşu hepimize kutlu olsun arkadaşlar:rendeer:

Her ne kadar bu anlamlı günde Afrika'ya gitme şansımız %1 e düşmüş olsada:pr:

Biraz geç bi mesaj oldu ama artık idare edin:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar