Hangi serviste yaşadınız bu sorunu,bilgilenmemizin mahsuru olmasa gerek...tşk.
5000. mesaj hayirli ugurlu olsun burgmancilar...:rendeer:
Ben marmariste'yim , bahsettiğim yerlere servis bile denemez aslında , biri suzukinin bayii'nin yönlendirdiği tamirci diğeri ise buradaki başka bir motosiklet tamircisi.
5000.mesajı ben yazmışım..ay çok heyecanlandım ya
Sizin ve eşinizin durumu nasıl kazadan sonra,forumda baya okudum fakat son durumunuzu bilmiyorum,iyisinizdir inşaallah...
ALLAH ŞİFANIZI VERSİN:rendeer:
marmaris'in neresindesin dostum bende marmaristeyim.HOş motorum burgman değil ama![]()
selam nomarka nazara gelmiştir :queen:Bugün ilginç birşey oldu. 15 gün aradan sonra çalıştırayım dedim. 2 kez uzun uzun marşa bastım almadı. 3. sünde gaz kolunu çeyrek hatta yarım tur döndürerek denediğimde aldı. Onda da zoraki çalıştı. Deponun yarısı da dolu. İlk defa böyle bişey başıma geldi daha önce 1 ay beklese bile hemen marş alıyordu. Neyse şimdilik marş almada bir sıkıntı yok.
selam nomarka nazara gelmiştir :queen:
Sanırım benzinden kaynaklanıyor. Hep aynı yerden benzin alırım. Geçen farklı bir yerden aldığımı hatırladım. Ondan herhalde.
Burgmanlar benzin konusunda biraz hassas. Daha önce de ilçe yollarındaki benzin istasyonlarından falan aldığım oldu(mecburen tabi yoksa almam da) ve motor giderken stop ediyorduSiz siz olun benzini bildiğiniz ve güvendiğiniz istasyondan alın.
Al ama baharda kullan derim alacaksan aralik ayinda al tabi sifir alacaksan.cunku kampanyalar oluyor aralik ayinda sifir km tum motorlu tasşitlarda...:cat:merhaba arkadaşlar ben yeniyim yeni ehliyet aldım fakat burgman 650 exec de kararlıyım ama sizce 2010u beklesemmi yaz bitti kışın yagmurda karda kullanmak ne kadar dogru olur?
tessekur ederm deli_mavi fakat 2010 model beklesemmi acaba sadece makyajmı degişir yoksa motorun ic ozellikleride degisirmi?2010 cıkmısken 2009 almayı tercih etmem zaten turkiyeden almiyacagım motoru.amerikada 15.000 tl fakat bilmiyorum gumrukte ne kesiyorlar.amerikan plakayla turkiyede kullanabliomsn falan? bunuda bilen varsa yardımlarını beklermAl ama baharda kullan derim alacaksan aralik ayinda al tabi sifir alacaksan.cunku kampanyalar oluyor aralik ayinda sifir km tum motorlu tasşitlarda...:cat:
kullanma konusunu ise bahara ertelersin..
bende oyle duydum fakat amerikan veya senin icin alman plaka olunca kesemiyorlarmış sadece 6 ayda bir yurtdışına motorla veya aracla cıkıp gelmek yeterliymiş die duydmgumrukde aracin degeri bir bucuk kat yukselir soylemis olayim.
bende almanyadan arac getirtecekdim hesapladik gumrukcu arkadasla yuklu bir vergi biniyor ve arac turkiye fiyatindan daha tuzlu oluyor sakat araci olmadikca...