Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gerıye donuk butun sayfları okudum burgmanı 2 seneden fazla kullanan pek yok cok sevdalı olan bıle 1 yılda satmıs

sayfaları nasıl okudun anlayamadım. 4 senedir kullanıyorum. r1200gs aldıktan sonra satacaktım ama kıyamadığım için satmadım ve satmayıda hiiiç düşünmüyorum. ve mecburiyet olmadanda kimsenin satmak isteyeceğini sanmıyorum burgmanı.

sayfaları nasıl okudun anlayamadım. 4 senedir kullanıyorum. r1200gs aldıktan sonra satacaktım ama kıyamadığım için satmadım ve satmayıda hiiiç düşünmüyorum. ve mecburiyet olmadanda kimsenin satmak isteyeceğini sanmıyorum burgmanı.

Vedat haklı inanın gün geçtikçe daha da seviyorum yani gündüz gezerken nasıl akşam oluyor anlamıyorum :queen: günler yetmemeye başladı gece zor ediyorum sabahı şaka bir yana gerçekten çok keyif verici bir makina.bende çok araştırdım çok okudum forumları kararsız kaldım ama düşünen varsa hiç düşünmesin alsın.Ben aldıysam ve memnunsam olay tamamdır .çünkü çok zor karar veren ve beğenen biriyim.bilgi olsun diye yazdım inşallah düşünen arkadaşlar varsa fikir sahibi olurlar

merhabalar.birkaç gündür burgman an 400 hakkında araştırma yapıyorum.
en detaylı bilgiye burada rastladım ve çok istifade ettim.
hem site geneli hemde bu başlıktaki detaylı ve alakalı izahlara teşekkür ederim.

--nomarka-- rumuzlu üyenin faydalı açıklamaları vesilesi ile şimdi üye oldum.
kendisine özelden bir msj gönderdim fakat galiba ulaşmadı.
denk gelirse görüşmek isterim.
herkese selamlar.

Vedat hocam özür dilerim seni unuttum, eskilerden bir de sen varsın:)

--nomarka-- rumuzlu üyenin faydalı açıklamaları vesilesi ile şimdi üye oldum.
kendisine özelden bir msj gönderdim fakat galiba ulaşmadı.
denk gelirse görüşmek isterim.
herkese selamlar.

Merhaba Levent Bey, hoşgeldiniz. Mesajlara baktım, gelmemiş mesajınız. Mail adresim [email protected]. Buradan da haberleşebiliriz.

hoşbulduk teşekkürler.
aslında msjı gönderemedim.foruma belli oranda giriş yapmadan üyelere msj gönderilemez
diye bir uyarı geldi.
yarın mailinizden ulaşırım size.

Son düzenleme:
Bu benim ikinci burgmanım,bir sene kadar ara vermiştim burgmana başka bir 200 lük scooter kullandım burgmana benzeyen tip olarak ama olmadı kardeşim işte, gözüm hep burgmanlardaydı, dayanamadım sıfır aldığım 200 lük scooter ı sattım zararına ve tekrar önceki sattığım burgmanın aynısından aldım aynı km.deydi önceki burgmanımla.

BU MOTORA KIÇI DEĞEN:) RAHATLIĞINI ANLAYAN BUNDAN VAZ - GE- ÇE-MEZ.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 AM ----------

Ya Vedat hocam bir yoklama yapsanız kim burada kim değil nasıl olur uygun mudur ki:)
Şahsen ben hergün en azından bir kere bakıyorum foruma...

Ben buradayım mesela:)

arkadaşlar biz çekirdek kadro olarak hemen hemen her hafta muhakkak toplanıyoruz fakat burada ilan etmiyorduk. daha çok ani geliştiği için fırsat bulamıyorduk yazmaya..

bu akşam buluşuyoruz dersem gelmek isteyen varmı diye sorayım. isteyenler belirtsinler ona göre bir program yapalım.

Selamlar. Mailiniz gelmiş, yalnız spam kutusuna gittiği için yeni gördüm.

Onu kastetmemiştim aslında buralara uğradığınızı biliyorum.
Şu an motorunuz nedir, en son X9 vardı sanırım. Bundan sonra yoksa bir GP800 mü görecez:mrgreen:

Serhat X9'sattı adam ayakkabıdan daha çok motor değiştiriyor.

Duyuma göre galiba GY alacak :cherry:

Arkadaşlar şu sıralar arka fren balatası ile başım belada. Bundan 3 ay evvel motoru bakıma soktuğumda ustadan rica ettim arka fren balatasınada bakıver gerekirse değişelim dedimBaktı değişmesi lazım dedi , tamam değişelim dedim. Orjinal mi takayım dedi evet dedim. Neyse balata değişti ve 65 tl para yazdı balataya. Ama motoru aldığım günden beri frene bastığımda ötme sesi gelmeye başladı halbuki değişmeden evvel böyle bir ses yoktu. Ustaya defalarca gittim neden bu böyle diye, önceleri disk'te çizikler varmış zamanla yeni balata alışır dedi ama aradan 3 ay ve 3000 km geçmesine rağmen bir türlü bitmedi bu ses. En sonunda bana balata telli balata ondan ötüyor dedi bende hani orjinaldi dedim, bu seferde orjinal ama orjinalin taiwan malı olanı var birde japonu var falan gibi saçmaladı. Neyse ama memnun değilsen değişelim dedi, değilim dedim. Geçen hafta yeni balata taktı evet artık frene bastığımda ses yok ama frene basmadığım zamanlarda yani giderken öte öte gidiyorum....
Neden dedim gittim yine aynı hikaye diskin çizik falan da filan. Bıktım ben bu motor ustalarından. Zaten geçen yıl suzuki servisini başka bir sebepten bırakmış bu ustaya gitmeye başlamıştım ama bu gidişle burada gidecek usta kalmayacak... Ne yapmalıyım bilmiyoru.
Balata temizleyici sprey aldım , kullanınca 1-2 saatliğine kesiyor ama sonra yine başlıyor ötmeye. Düşük hızda giderken sürekli ötüyor balata.
Sonra fren hidroliğini tamamladım biraz eksikti ama değişen birşey olmadı. Yine ötüyor yine ötüyor. Disk'i de elletirmek istemiyorum açıkcası , çünkü daha önceden hiç ses gelmiyordu balatalardan. Aynı derecede çizikler öndede var ama önden hiç ses gelmiyor ama onları da değişirsem onlardan da gelecektir eminim.

Arkadaşlar şu sıralar arka fren balatası ile başım belada. Bundan 3 ay evvel motoru bakıma soktuğumda ustadan rica ettim arka fren balatasınada bakıver gerekirse değişelim dedimBaktı değişmesi lazım dedi , tamam değişelim dedim. Orjinal mi takayım dedi evet dedim. Neyse balata değişti ve 65 tl para yazdı balataya. Ama motoru aldığım günden beri frene bastığımda ötme sesi gelmeye başladı halbuki değişmeden evvel böyle bir ses yoktu. Ustaya defalarca gittim neden bu böyle diye, önceleri disk'te çizikler varmış zamanla yeni balata alışır dedi ama aradan 3 ay ve 3000 km geçmesine rağmen bir türlü bitmedi bu ses. En sonunda bana balata telli balata ondan ötüyor dedi bende hani orjinaldi dedim, bu seferde orjinal ama orjinalin taiwan malı olanı var birde japonu var falan gibi saçmaladı. Neyse ama memnun değilsen değişelim dedi, değilim dedim. Geçen hafta yeni balata taktı evet artık frene bastığımda ses yok ama frene basmadığım zamanlarda yani giderken öte öte gidiyorum....
Neden dedim gittim yine aynı hikaye diskin çizik falan da filan. Bıktım ben bu motor ustalarından. Zaten geçen yıl suzuki servisini başka bir sebepten bırakmış bu ustaya gitmeye başlamıştım ama bu gidişle burada gidecek usta kalmayacak... Ne yapmalıyım bilmiyoru.
Balata temizleyici sprey aldım , kullanınca 1-2 saatliğine kesiyor ama sonra yine başlıyor ötmeye. Düşük hızda giderken sürekli ötüyor balata.
Sonra fren hidroliğini tamamladım biraz eksikti ama değişen birşey olmadı. Yine ötüyor yine ötüyor. Disk'i de elletirmek istemiyorum açıkcası , çünkü daha önceden hiç ses gelmiyordu balatalardan. Aynı derecede çizikler öndede var ama önden hiç ses gelmiyor ama onları da değişirsem onlardan da gelecektir eminim.

organik tip balata kullanmanızı öneririm. Ben arka fren balatasını lucas ın organik balatasıyla değiştirdikten sonra ses kesilmişti.

selam arkadaşlar ruhsat işleri ile uğraştım bu gün ama sabahı zor edeceğim ruhsatım da 1 kişilik yazıyor değişecek tarafı muameleci 2 kişi yazmış trafiğe verdik inşallah trafik hazırlamamıştır yoksa ruhsatın bir yaprağında 1 kişilik diğer yaprağında 2 kişilik yazacak sonra muayenede sanırım sorun olur birde polis çevirse 1 mi 2 mi diye düşünür artık he he bende 2+1 derim

arkadaşlar herkese selam kazasız sürüşler,
ben bir sezondur regal raptor (2007-2700 km) kullanıyorum istanbulda
ama burgman 400 almak istiyorum seneye inşallah allah nasip ederse kaç modelden yukarı bakmalıyım kaç km ye kadar olanları tercih etmeliyim yardımcı olurmusunuz hatta elimdeki motorla takas edebileceğim bir dükyan vs varmıdır
yardımlarınız için teşekkür ederim kazasız sürüşler.

Hangi serviste yaşadınız bu sorunu,bilgilenmemizin mahsuru olmasa gerek...tşk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar