Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dün akşam deniz ben tarık gene buluştuk ve bu sefer çorlulu ali paşa medresesinde nargile keyfi yaptık. kimse buluşmaya ses vermediği için bizbizeydik. bu arada erkan arkadışımız da ufak çaplı bir kaza yaptı. kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi birde burada ifade etmek istedim

lastiklerinizi kontrol edin değişmesi gerekiyorsa ertelemeden hemen değiştirin unutmayın bizi hayata tutan en öncelikli parçalar lastiklerdir.

5000.mesajı ben yazmışım..ay çok heyecanlandım ya:):)

Sizin ve eşinizin durumu nasıl kazadan sonra,forumda baya okudum fakat son durumunuzu bilmiyorum,iyisinizdir inşaallah...

ALLAH ŞİFANIZI VERSİN:rendeer:

Allah hepinizden razi olsun gerek telefonla ve gerekse bizzati uzun yol yaparak gelen dostlar sagolun buradan da yalniz birakmayan hepiniz sagolun varolun.iyilesme surecindeyiz esim ve ben .ben bir yil kadar yuruyemeyecegim.ayagimi basmam yasak bir sene kadar.hasar buyuk anliyacaginiz gibi.esimin son durumunu bilemiyorum cunku onun aileside ona bakiyor.ayri kaldik malesef...Bunlarda yasanacakmis hayat teknemde...neyse yasiyoruz hayattayiz ya bunada sukur.ya felcli kalsaydim?:salut:

Selamlar Arkadaşlar,

Uzun zamandır yurt içi ve dışı seyahatlar nedeni ile aranızda değildim. Nasılsınız? Hepinizi özledim. Bir araya gelsek yine ne güzel olur.

Bugün ilginç birşey oldu. 15 gün aradan sonra çalıştırayım dedim. 2 kez uzun uzun marşa bastım almadı. 3. sünde gaz kolunu çeyrek hatta yarım tur döndürerek denediğimde aldı. Onda da zoraki çalıştı. Deponun yarısı da dolu. İlk defa böyle bişey başıma geldi daha önce 1 ay beklese bile hemen marş alıyordu. Neyse şimdilik marş almada bir sıkıntı yok.

Bugün ilginç birşey oldu. 15 gün aradan sonra çalıştırayım dedim. 2 kez uzun uzun marşa bastım almadı. 3. sünde gaz kolunu çeyrek hatta yarım tur döndürerek denediğimde aldı. Onda da zoraki çalıştı. Deponun yarısı da dolu. İlk defa böyle bişey başıma geldi daha önce 1 ay beklese bile hemen marş alıyordu. Neyse şimdilik marş almada bir sıkıntı yok.
selam nomarka nazara gelmiştir :queen:

ya bu aynı olay takip ediyorum çok farklı motorlardada şu aralar mevcut ve bendede var bu problem çok hafif gaz vererek marşa bastığımda rahatlıkla çalışıyo ama gaz vermeden bastığımda çalışır gibi olup tık düşüyo yaz ayları ile ilgili birşey mi dicemmm :silent:

selam nomarka nazara gelmiştir :queen:

Sanırım benzinden kaynaklanıyor. Hep aynı yerden benzin alırım. Geçen farklı bir yerden aldığımı hatırladım. Ondan herhalde.
Burgmanlar benzin konusunda biraz hassas. Daha önce de ilçe yollarındaki benzin istasyonlarından falan aldığım oldu(mecburen tabi yoksa almam da) ve motor giderken stop ediyordu:) Siz siz olun benzini bildiğiniz ve güvendiğiniz istasyondan alın.

Sanırım benzinden kaynaklanıyor. Hep aynı yerden benzin alırım. Geçen farklı bir yerden aldığımı hatırladım. Ondan herhalde.
Burgmanlar benzin konusunda biraz hassas. Daha önce de ilçe yollarındaki benzin istasyonlarından falan aldığım oldu(mecburen tabi yoksa almam da) ve motor giderken stop ediyordu:) Siz siz olun benzini bildiğiniz ve güvendiğiniz istasyondan alın.

evet haklısın benzinden kaynaklanıyor olabilir zaten dünyadaki en kaliteli benzin bizde ya ondan 3.24 ödüyoruz bol soventli memleketin neresi doğruki zaten herşey rant olmuş neyse yarıdan aşağı indinmi depoda kaliteli benzinle doldurur düzeltirsin

merhaba arkadaşlar ben yeniyim yeni ehliyet aldım fakat burgman 650 exec de kararlıyım ama sizce 2010u beklesemmi yaz bitti kışın yagmurda karda kullanmak ne kadar dogru olur?

merhaba arkadaşlar ben yeniyim yeni ehliyet aldım fakat burgman 650 exec de kararlıyım ama sizce 2010u beklesemmi yaz bitti kışın yagmurda karda kullanmak ne kadar dogru olur?
Al ama baharda kullan derim alacaksan aralik ayinda al tabi sifir alacaksan.cunku kampanyalar oluyor aralik ayinda sifir km tum motorlu tasşitlarda...:cat:
kullanma konusunu ise bahara ertelersin..

Al ama baharda kullan derim alacaksan aralik ayinda al tabi sifir alacaksan.cunku kampanyalar oluyor aralik ayinda sifir km tum motorlu tasşitlarda...:cat:
kullanma konusunu ise bahara ertelersin..
tessekur ederm deli_mavi fakat 2010 model beklesemmi acaba sadece makyajmı degişir yoksa motorun ic ozellikleride degisirmi?2010 cıkmısken 2009 almayı tercih etmem zaten turkiyeden almiyacagım motoru.amerikada 15.000 tl fakat bilmiyorum gumrukte ne kesiyorlar.amerikan plakayla turkiyede kullanabliomsn falan? bunuda bilen varsa yardımlarını beklerm

gumrukde aracin degeri bir bucuk kat yukselir soylemis olayim.:)
bende almanyadan arac getirtecekdim hesapladik gumrukcu arkadasla yuklu bir vergi biniyor ve arac turkiye fiyatindan daha tuzlu oluyor sakat araci olmadikca...

Son düzenleme:
gumrukde aracin degeri bir bucuk kat yukselir soylemis olayim.:)
bende almanyadan arac getirtecekdim hesapladik gumrukcu arkadasla yuklu bir vergi biniyor ve arac turkiye fiyatindan daha tuzlu oluyor sakat araci olmadikca...
bende oyle duydum fakat amerikan veya senin icin alman plaka olunca kesemiyorlarmış sadece 6 ayda bir yurtdışına motorla veya aracla cıkıp gelmek yeterliymiş die duydm:)deli_mavi sende burgman mı var?

Son düzenleme:
yok bende motosiklet perte ayriliyo benim gibi...ben kazaliyim...hasarli arac statusundeyim yani...:queen:
su an yuruyemiyorum bir seneye kadarda arac kullanmam yasak...aracim yok su an itibariyle koltuk degneklerimi saymassak.
ama dedigin gibi yurt disinda oturum iznin varsa ve 5 seneden fazla kaldinsa 6 ayda bir cikmak sartiyla alabilirsin ve gumruklede isi olmaz zaten yabanci plaka geseceksin Turkiyede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar