Sezon Finalini Ürkmez'de Hollanda'lılarla Yaptık...

evet arkadaşlar topicdede dediğim gibi kızlardan resimler geldi ve işte burdalar:cat:

vay vay vay resimler gelmiş.kızlar sözünde durdu demek:cat: sevgili mod umuz gelmez diyodu resimler:p:p:queen::queen::queen: mertim o bakışlar ne öle son resimdeki çok fena bakmısın.:queen::queen: kaç numaralı bakışların onlar:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
vay vay vay resimler gelmiş.kızlar sözünde durdu demek:cat: sevgili mod umuz gelmez diyodu resimler:p:p:queen::queen::queen: mertim o bakışlar ne öle son resimdeki çok fena bakmısın.:queen::queen: kaç numaralı bakışların onlar:queen::queen::queen:

abi numarayı burda söyleyemem çizerler ben sana özelden atarım:p:queen:

Hollanda lılar Ruslar dan daha kaliteli napayım abi :mrgreen:

:cherry::cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 AM ----------

hepsi aynı ha hollandalı ha rus maksat içleri güzel olsun insan olsunlar haksızmıyım ağalar:queen::queen:

:cherry::cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 AM ----------

hepsi aynı ha hollandalı ha rus maksat içleri güzel olsun insan olsunlar haksızmıyım ağalar:queen::queen:

nefes alsın yeter:queen:

bu iğrenç espiriyle beraber topicten uzuyorum::stretche

vallaha delikanlı kızlarmıs sozlerınde durdular :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------

ah kıyamam sana mert bu kadar mı kötü durumdasın kardesım yaaaa :silent:

vallaha delikanlı kızlarmıs sozlerınde durdular :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------

ah kıyamam sana mert bu kadar mı kötü durumdasın kardesım yaaaa :silent:

daha bile kötü görmedin mi bugün halimi tavla oynarken mert kızlar seni kesiyo dediler 3 oyun peş peşe yenildim:queen:

ay gercekten ya son oyun 45 dakıka sürdü ama dun akşamın ıntıkamını almış oldum senden :)

Gerçekten güzel bir final olmuş.Kazasız sorunsuz nice finallere.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar