- Konu Yazar
Acısıyla tatlısıyla 4 yılımı burda geçti...ite kaka düşe kalka iyi kötü 4 kral yıl...
(sanki siteden ayrılış yazısı başlangıcı gibi oldu)
Öğretilerim...hedeflerim...fikir ve ilmi gerçeklerle dolu 12.500 mesaj:queen:
Yeri geldi bu düşünceler üslup tarzı nedeniyle ban yedim...bir Nelson Mandela gibi bir Marthın Luther Kıng gibi hep ayakta dimdik durdum...:cherry:
Ne modları eskittim ..kimler geldi kimler geçti ben yine burdaydım...
Efsane olmak kolaydır...ama yaşayan efsane olmak zordur...
Beni yaşarken gören tanıyan bedeninde ruhunda hisseden şanslı varlıklarsınız...:bounce:
Manevi anlamda huzurluyum...sizi tanıma ve bazı arkadaşlarında hayatlarında bir parça olma şerefine ulaştım...:cat:
Herşey güzel hoş...ama kütlesel bazda ilerde torunlarıma gösterebileceğim bir madalyam şiltim brövem yok...
Veya Mt Yönetim tarafından onore edilmedim...
ale:
Özel bir ünvanda olabilir bu...avatarıma eklenecek bir detay falan...bunları hep ben mi düşüneceğim...
ale:
çok ciddiyim yav...lütfen ciddi mesajlar atın cıvımayın...
bereket tanrısı verelim önerisinde bulunanlara şiddet uygulanır...:bounce:
Öğretilerim...hedeflerim...fikir ve ilmi gerçeklerle dolu 12.500 mesaj:queen:
Yeri geldi bu düşünceler üslup tarzı nedeniyle ban yedim...bir Nelson Mandela gibi bir Marthın Luther Kıng gibi hep ayakta dimdik durdum...:cherry:
Ne modları eskittim ..kimler geldi kimler geçti ben yine burdaydım...
Efsane olmak kolaydır...ama yaşayan efsane olmak zordur...
Beni yaşarken gören tanıyan bedeninde ruhunda hisseden şanslı varlıklarsınız...:bounce:
Manevi anlamda huzurluyum...sizi tanıma ve bazı arkadaşlarında hayatlarında bir parça olma şerefine ulaştım...:cat:
Herşey güzel hoş...ama kütlesel bazda ilerde torunlarıma gösterebileceğim bir madalyam şiltim brövem yok...
Veya Mt Yönetim tarafından onore edilmedim...
Özel bir ünvanda olabilir bu...avatarıma eklenecek bir detay falan...bunları hep ben mi düşüneceğim...
çok ciddiyim yav...lütfen ciddi mesajlar atın cıvımayın...