12.500 Mesajımın Kütlesel Karşılığı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acısıyla tatlısıyla 4 yılımı burda geçti...ite kaka düşe kalka iyi kötü 4 kral yıl...:p(sanki siteden ayrılış yazısı başlangıcı gibi oldu):p

Öğretilerim...hedeflerim...fikir ve ilmi gerçeklerle dolu 12.500 mesaj:queen:

Yeri geldi bu düşünceler üslup tarzı nedeniyle ban yedim...bir Nelson Mandela gibi bir Marthın Luther Kıng gibi hep ayakta dimdik durdum...:cherry:

Ne modları eskittim ..kimler geldi kimler geçti ben yine burdaydım...

Efsane olmak kolaydır...ama yaşayan efsane olmak zordur...:p

Beni yaşarken gören tanıyan bedeninde ruhunda hisseden şanslı varlıklarsınız...:bounce:

Manevi anlamda huzurluyum...sizi tanıma ve bazı arkadaşlarında hayatlarında bir parça olma şerefine ulaştım...:cat:

Herşey güzel hoş...ama kütlesel bazda ilerde torunlarıma gösterebileceğim bir madalyam şiltim brövem yok...:p

Veya Mt Yönetim tarafından onore edilmedim...:pale:

Özel bir ünvanda olabilir bu...avatarıma eklenecek bir detay falan...bunları hep ben mi düşüneceğim...:pale:

çok ciddiyim yav...lütfen ciddi mesajlar atın cıvımayın...:)bereket tanrısı verelim önerisinde bulunanlara şiddet uygulanır...:bounce:

nice 12.500 lere ::cheeeeer::coool::

kardeş tamam çinçin şerefede ben doymuşum artık sevgiye...bana nesnel bişey lazm...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------

Haaa tabiii eminim yapar !

yapmazsaa darılmam..:cherry:

makam burada kalır...ama değişiklik olur...başta seni kollıcam...türkiş style..:p

bence nickinin altına deneyimli forum pandası yazsınlar...

Metehan abi arıyorum açmıyorsun meşgule veriyorsun... Ayran içtik ayrımı düştük??

abi modlardan rica edelim senin profiline girdimi ajdardan çikita muz çalsın:queen:

Metehan abi arıyorum açmıyorsun meşgule veriyorsun... Ayran içtik ayrımı düştük??

kanka evet yolcum vardı Hilton vıp...olm telin çalmasına bile uyuz oluyolar müşteriler...avrupalı canı kıymetli kuralcı şofer telde konuşmaz deyip bi mail atıyolar...gümlüyorum..sıonra unuttum seni...:pakşam ararım...:cat:

abi modlardan rica edelim senin profiline girdimi ajdardan çikita muz çalsın:queen:

kanka valla ne diyim buna layık gördüysen...o adam ajdar mühendismiş he iyimi...:p

abi daha 43 mesaj daha atman lazım 12.500 olması için :p

5 yıl sonra inşallah...:p

bide metehan a uygun parça bulmak lazım şimdi... hadi mete bide bunun için anketli bi topik aç şarkıyı seçelim :p

olabilir tatlı cadım...cıngıll bess cıngıl bess cıngıll congıl bess falan...melodi falan...:p

gördünmü olum ne kadar yaratıcıyım...

valla beğendim...bu ayrıcalığı istiyorum...ama ilerde fikir benim diye tepeme çıkma..edebinle unut...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 PM ----------

:rendeer: aslında güzel fikirler.örnekleri çoğaltmalı az değil kos koca 4 yıl 12.500 mesaj.

abi insan ruhunun okşanmasını istiyor yav valla..:)

ben giyinip işe çıkıyorum...hadi siz düşünün yönetimde akşama bi züprüz yapsın...:p

Abi şaka bir yana 41 mesaj daha lazım sana ... hemen foruma apache mi cbf mi diye konu açalım :) kurtaralım seni bu dertten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar