[Tekirdağ - MT]

amin...özledim valla ..ama ben oruc tutmuyorum...sizleri görmek için nasip olursa gelirim...:rendeer:

Napalım abi biz başa çıkamıyoruz onlar ilgilensin biraz emrahla :p

inşallah abi...:rendeer:

en son tat-2 de girdik iftara ekibimi toplamıştım yine oralara...:wiinkk:yıl kaçtı hatırlayamadım..faruk bekardı o zamanlar...:queen:

ABİ SEN BUNADIN GALİBA :)YIL 2008 SEN EKİBİNİ TOPLAYIP İFTARA GELDİN VE FARUK EVLİ BİRDE ÇOCUK BABASIYDI :queen:YOkkkkk YOK SEN İHtiyarLADIN ArtIK ......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 PM ----------

tamamdır millet bana uyar iftar olayı yeterki gönüller bir olsun :)
deniz arkadaşım nerelerdesin özlettin kendindini
faruk a da haber versene sen oda gelsin bayadır onuda göremedikk :wiinkk:

DOSTUMM KAMBERSİZ DÜĞÜNMÜ OLUR FARUKTA BENDE ORADA OLUCAZ BİZLERDE ÖZLEDİK SİZLERİN HOŞ SOHPEDİNİ.............:cat::cat:

ABİ SEN BUNADIN GALİBA :)YIL 2008 SEN EKİBİNİ TOPLAYIP İFTARA GELDİN VE FARUK EVLİ BİRDE ÇOCUK BABASIYDI :queen:YOkkkkk YOK SEN İHtiyarLADIN ArtIK ......
:

hadi ya...:p bana çok uzun geldi valla...:)ben Farukla tanıştığımda gs 500 vardı...karıştı hatlar...07 mayısmış...:pzayıfmışım o zamanlar...:cherry:

bystar savaş abi sülüman falan daha sitede yokmuşsunuz alayınız dünkü çömezler...:cherry:

Son düzenleme:
Arkadaş Bir İFtar yapalım dedik Hemende ÇEkildiniz. Yazılarım Savaş Abim VE Süleymana dır :)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş Bir İFtar yapalım dedik Hemende ÇEkildiniz. Yazılarım Savaş Abim VE Süleymana dır :)))

Nereye çekilmişim,ben buradayım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 PM ----------

abi kimse yazmıyor yahu...:pale:pandayken maymun olduk yine tık yok...:p

ruhunu kaybetmiş Tekirdağ Mt...:pale:

ruhunu öptüklerim...:queen:

dost bildiklerimiz bile öpüyorsa o ruhu napalım biz......nokta

Nereye çekilmişim,ben buradayım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 PM ----------

dost bildiklerimiz bile öpüyorsa o ruhu napalım biz......nokta

Haftaya Pazar Günü İftar Yemeği Yapma Nİyetindeyiz Abi, Yarında mekanı ayarlıcaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar