- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu yemek gündüz yenmiş
aylardan ramazan :silent:
hiç seferiyim deme :farao:
sen orucu yemek için hergün tepersin bu 500km yi ayu seni :queen:
Erdinç motorun gri ye boyatacağın yerleri açık fıstık yeşil yap benceÇok yakışıklı ve dikkat çekici olur.
bu yemek gündüz yenmiş
Kimse İStemez BÖyle Haberlerle YUrtta Yer almayı ama napalım....Tekirdağ'ın Muratlı ilçesine bağlı Ballıhoca köyü muhtarı ile azası, tarlalardan izinsiz ayçiçeği topladığı için uyardıkları genç tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Köy Muhtarı Kadir Akkavak (47), azalar Şerafettin Meriç (62) ve Kemal Başakçı ile birlikte 59 KA 535 plakalı otomobiliyle köy yakınlarında seyir halindeyken, Cüneyt G'nin (16) tarlalardan ayçiçeği topladığını fark etti.
Otomobilden inip Cüneyt G'yi uyaran muhtar Akkavak ve azalar ile zanlı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cüneyt G, Akkavak ve azalardan Meriç'e yanında bulunan pompalı tüfekle ateş etti.
Açılan ateş sonucu Kadir Akkavak ve Şerafettin Meriç olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer aza Başakçı kaçarak kurtulmayı başardı.
Zanlı Cüneyt G. ise olay yerinden kaçmak üzere bindiği kamyonetin güvenlik güçlerince oluşturulan barikatta durdurulması sonucu yakalandı.
Jandarma ekipleri tarafından sorgulanan zanlının, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Jandarmadaki ifadesinde suçu kabul eden C.G., “Muhtar ve aza babama küfür etti. Bizi dövmek istediler. Ben de babamı ve kendimi korumak için korkutmak amaçlı ateş ettim. Pişmanım” dediği bildirildi.
Benim sülalem 1943 den beri köfteci dükkanı işletiyor.
bu yemek gündüz yenmiş
fıstık yeşili kawasaki ninja rengi
her yerini aynı boyatmak lazım ozaman arkadaşım ya
hem ben okadar dikkat çekmek istemem suzukide ninja rengi biras abes kaçar bence :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı
ben her kıyma topagına köfte demiyorum senin gibiDemek bu yüzden gelemiyorsun bu taraflara..Korkuyorsun yani hakiki köfte yerim sülalemi reddederim falan diye...utanırım bugüne kadar yediğim köftelere şeklinde duyguyu yaşamamak adına hakiki bir gezi için bu taraflara gelmiyorsun...![]()
olm ben oruc tutmuyorum kekoro...sen mi koyacan cehenneme beni :farao:
Bence de aynen bu şekil olmuştur.
gayya kuyusunun yanında vazifelendirseler, ilk tekmeyi ben sallardım totoşuna :farao:
bunlar ağır meseleler kafan almıyor anlaşılan senin
onu bırakta lokantada hesabı görünce ne yaptın
![]()
ben her kıyma topagına köfte demiyorum senin gibi
gel de bir gün köfte yapayım dandirik köftelerden zehirlenmiş bünyen feraha kavuşsun.
günaydın tekirdağ mt ahalisi
herkeSe (kutsal panda öle diyor s ile yazılır dedi )bol kazançlar hayırlı işler
gayya kuyusunun yanında vazifelendirseler, ilk tekmeyi ben sallardım totoşuna :farao:
bunlar ağır meseleler kafan almıyor anlaşılan senin
onu bırakta lokantada hesabı görünce ne yaptın
]
ehehehehehehehe kıramp girdi karnıma gülmektennnnn :queen::queen::queen: :queen: :queen:
bu video ayrı bir topic konusu olabilir,değerlendirsene
arkadaşa "large" mı gelmiş hesap anlayamadım ben şimdi.. Fişek Kod adlı MEto Kardeşim![]()
Günaydıınn![]()
gerek yok, yakaladığım topikte yağmur çamur dinlemeden kitliyorum bu ayuyabu video ayrı bir topic konusu olabilir,değerlendirsene
KIRAMP değil dostum...KRAMP...ömrüm seni editlemekle geçti...
![]()
referansı ben olsam ne yazar?dükkan sahibi miyim kalite güvencesi vereyim.evet gerçekten köfteden anlasanz ben ve saz ekibimi o misafirlikten müşteri ağırlamadan etten anlamayan at kasabına götürmezdiler...referansıda sendin oranın abi...:bounce: