fatih olur mu abicim öyle şey. asıl ben öyle hissettirdiysem özür dilerim

ale:
ofisten yazıyorum acele acele hem konsantre olamıyorum, hem de iki arada bi derede plan yapmaya çalışıyorum. aman abi kusura bakma. bir yığın işle boğuşuyorum acele acele aklıma geleni yazıyorum.
aslında son cevabı sana yazdım murat abiden haber yok mu dedin ya..bi de amasra konusunu siz bilirsiniz de birarada olsak daha iyi dedim :mrgreen:
bu tip birşey aklınıza gelirse şunu hatırlayın arkadaşlar. ben alınganlık, kibir, kıskançlık, trip, kin gibi insanoğlunun gereksiz zayıflıklarından arınmış biriyim. (bence insan ilişkilerinde detaylar gereksizdir) isterseniz bunu nasıl yaptığımızı da mangal başında yoga seansıyla anlatırım :mrgreen: şaka şaka, bu yoga değil başka birşey
fatih sen bizim grubun mücevher insanlarından birisin....hatta suku bile

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:47 PM ----------
yok mu başka kampa giden? benim fırsatım olsa kaçırmazdım valla.
bu durumda benim fikrim, ille de her durumda kamp yapmak isterseniz, (yani 2-3 kişi de olsa gideriz derseniz) cuma akşamına kadar, kampa gitmek isteyen diğer olası arkadaşlar, kamp yeri fikirleriyle gelsinler.
şimdilik 2 kişi de aynı yeri istiyor. demek ki sorun yok :mrgreen:
ama derseniz ki çoğunluk olmazsa biz de pazara katılırız, bu durumda perşembe akşamı katılım durumuna göre karar verip pazar gezisine gelirsiniz. biz pazar gününün ilanını perşembe akşamı çıkarız iki başlıkta da. benim fikrim bu şekilde.