söylediiniz gibi kymco kaliteli bir markaysa kymco da alabilirim:cat:kymco çin malı degildir. taiwan malıdır. ve dünya scooter pazarının % 65 ne sahiptir. diger japon üreticiler gibi çinde fabrika kurup üretim yapmaktadır.
kalitesi tartışılmaz. ben kullanıpta memnun olmayanını bu güne kadar ne duydum ne gördüm
babam 250cc ye binemez şeir içinde kullanacağı için 100 yada 150cc arası olması lazım:cat:sym gts 250den şaşma derim !
grçekten güzelmiş çantasıda var. tam babam göre :rendeer:bide buna bak istersen. yeni bir model ve oldukça saglam duruyor.
http://www.kymco.com.tr/html/like125.html
kymco çin malı degildir. taiwan malıdır. ve dünya scooter pazarının % 65 ne sahiptir. diger japon üreticiler gibi çinde fabrika kurup üretim yapmaktadır.
kalitesi tartışılmaz. ben kullanıpta memnun olmayanını bu güne kadar ne duydum ne gördüm
[/COLOR]grçekten güzelmiş çantasıda var. tam babam göre :rendeer:
abi ps150 pahalı onu alacak gücüm yok, activa, yada kymco like 125 alıcam piaggioyu listemden çıkardım:wiinkk:Taiwan Çin değildir , tartışmasına daha öncede parmak atmıştım ama bazı arkadaşlar görmemiş herhalde. Taiwan Cumhuriyetçi Çin dir. ikinci dünya savaşı sonrasında Kayşenk zamanında komunizme karşı cumhuriyetçi ayaklanma sonucu ABD nin desteklediği 20 milyonluk bir bölgedir. Daha sonra Amerikayla Kızıl Çin arasındaki ping pong diplomasi sonucunda BM dahil olmak uzere tüm dünyadaki örgütlerde Çinin bir eyaleti statüsü görmüş bir yerdir. Nufusunun tamamına yakını Çinlidir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 AM ----------
Honda Ps 150 derim