yarın babamın doğumgünü, babama scooter alacağım, ne önerirsiniz.?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kymco çin malı degildir. taiwan malıdır. ve dünya scooter pazarının % 65 ne sahiptir. diger japon üreticiler gibi çinde fabrika kurup üretim yapmaktadır.

kalitesi tartışılmaz. ben kullanıpta memnun olmayanını bu güne kadar ne duydum ne gördüm
söylediiniz gibi kymco kaliteli bir markaysa kymco da alabilirim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

sym gts 250den şaşma derim !
babam 250cc ye binemez şeir içinde kullanacağı için 100 yada 150cc arası olması lazım:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------

bide buna bak istersen. yeni bir model ve oldukça saglam duruyor.

http://www.kymco.com.tr/html/like125.html
grçekten güzelmiş çantasıda var. tam babam göre :rendeer:

görünüs acısından piaqqo ama sağlamlık acısından activa bence...

[/COLOR]grçekten güzelmiş çantasıda var. tam babam göre :rendeer:[/QUOTE]

begenmen güzel. marka olarak tereddüt etme. saglamlık konusunda şüphen olmasın. kymco bir dünya markasıdır. köklü bir firmadır. yaptıgı modeller arge çalışmasının ürünüdür. sorun yaşayacagını hiç ama hiç sanmam.

motor olarak söyleyecegim ön arka disk orjinal topcase ve beyaz renk tam baba işi. üzerinde tam beyaz atlı prens olur. haydi hayırlısı resimlerini bekleriz.

kymco çin malı degildir. taiwan malıdır. ve dünya scooter pazarının % 65 ne sahiptir. diger japon üreticiler gibi çinde fabrika kurup üretim yapmaktadır.

kalitesi tartışılmaz. ben kullanıpta memnun olmayanını bu güne kadar ne duydum ne gördüm

kymco ck125 garanti belgesinde ÇİN MALI yazıyo, belki kalitesi iyidir bilemem ama.
fiyatındanda belli eder kendini, scooter fiyatı normal, ck125 2700 ucuz.
belki kalitesi düşük malzemeden üretilmiştir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
[/COLOR]grçekten güzelmiş çantasıda var. tam babam göre :rendeer:

begenmen güzel. marka olarak tereddüt etme. saglamlık konusunda şüphen olmasın. kymco bir dünya markasıdır. köklü bir firmadır. yaptıgı modeller arge çalışmasının ürünüdür. sorun yaşayacagını hiç ama hiç sanmam.

motor olarak söyleyecegim ön arka disk orjinal topcase ve beyaz renk tam baba işi. üzerinde tam beyaz atlı prens olur. haydi hayırlısı resimlerini bekleriz.[/QUOTE]
evet arkadaşım kymco like 125 modeli tam babama uygun olduğunu düşünüyorum, topcase si de var hem arka disk, diğer honda ve piaggio arka kampana ve topcase yok fiyatlarıda hemen hemen aynı ben kymco da karar kıldım, serviside bulunduğumuz yerde var fotoları koyucam:cat:

Taiwan Çin değildir , tartışmasına daha öncede parmak atmıştım ama bazı arkadaşlar görmemiş herhalde. Taiwan Cumhuriyetçi Çin dir. ikinci dünya savaşı sonrasında Kayşenk zamanında komunizme karşı cumhuriyetçi ayaklanma sonucu ABD nin desteklediği 20 milyonluk bir bölgedir. Daha sonra Amerikayla Kızıl Çin arasındaki ping pong diplomasi sonucunda BM dahil olmak uzere tüm dünyadaki örgütlerde Çinin bir eyaleti statüsü görmüş bir yerdir. Nufusunun tamamına yakını Çinlidir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 AM ----------

Honda Ps 150 derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

slm ıstersen bıde Cygnus RS buna bak
Senın gıbı evlatlarım oacagım bılsem evlenırım, Peder sanslı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Taiwan Çin değildir , tartışmasına daha öncede parmak atmıştım ama bazı arkadaşlar görmemiş herhalde. Taiwan Cumhuriyetçi Çin dir. ikinci dünya savaşı sonrasında Kayşenk zamanında komunizme karşı cumhuriyetçi ayaklanma sonucu ABD nin desteklediği 20 milyonluk bir bölgedir. Daha sonra Amerikayla Kızıl Çin arasındaki ping pong diplomasi sonucunda BM dahil olmak uzere tüm dünyadaki örgütlerde Çinin bir eyaleti statüsü görmüş bir yerdir. Nufusunun tamamına yakını Çinlidir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 AM ----------

Honda Ps 150 derim
abi ps150 pahalı onu alacak gücüm yok, activa, yada kymco like 125 alıcam piaggioyu listemden çıkardım:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------

arkadaşlar yorumlarınız için tşk ler, ben kararımı verdim, kymco like 125 alıyorum, şimdi bayisine gittim ellerinde var baktım inceledim, ön arka disk fren, arka çanta mevcut km saatleride çok hoş görünüyor, şimdi gidiyorum almaya hadi bakalım yeniden görüşmek üzere:cat:

SYM Fiddle'ı incelemeden ve parça fiyatlaırnı karşılaştırmadan karar verme bence. Fiddle'da Like gibi bir Vespa kopyası, ikisi de çok kaliteli, ama bence SYM servis ve parça konusunda Kymco'dan bir adım önde.

fotoğraflarını beklıyoruz hadi hayırlısı olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar bayiyle anlaştık motoru aldım, 1 saate kadar teslim edecekler, yağını koyucaklar ayarlarını yapacaklarını söylediler, teslim etmeden önce haber verin dedim işyerinin önünde hazırlık yapmam gerektiğini söyledim babam içerdeyken motoru bırakıp gidicekler bende bir not hazırlayıp motorun önüne yapıştırıcam, doğum günün kutlu olsun Babam diye yazıcam

Honda beat :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar