Haklısın dostum ama burası bana hala keyif veriyor yeni innova hakkında bi haber varmı diye takip ediyorum
Konuya biraz hareket katalım arkadaşlar![]()
Arkadaşlar benim motorda zincir ve dişlileri çevreleyen bu 2 parça yok eğer 2. el veya kullanılmış boşta duran servislerde veya başka yerde varsa beni bilgilendririseniz sevinirim zincirin ve dişlilerin yağı etrafa dağılıyor birde kışın da kullanıcam bu parça olursa iyi olur
![]()
İnnova gibisi yok ya 3. vitesde 110 görüyor km de 65 kuruş yakıyor hemde çok sağlam
abi şaka maka 90 dan sonrası bu motorda sakat...ben düz giderken 110 görüyorum ..eğilince 115:mrgreen:
Dostum senin motosikletin daha açılmamış heralde, benim Innova'nın 3.viteste 110 garantisi var hatta eğimde 115 bile mümkün.:cat:Victorist ben daha göremedim o 3.vitesde 110 km max 101-102 km sonrasıında motor devrini tamamlıyor gibi birşey oluyor.ale:
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=149812699368&ref=ts Resim ekleyelim zahmet vereceğiz yaa neyse artık yahu siz yapmazsanız ben nası kalkındırayım konuyu kadrolaşma gelecek hem oraya da gnl müdür gnl müd yrd. amir şef diye haydi yahu allah allah sizleri anlamakta güçlük çekiyorum yaa!..