Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Haklısın dostum ama burası bana hala keyif veriyor yeni innova hakkında bi haber varmı diye takip ediyorum

Arkadaşlar benim motorda zincir ve dişlileri çevreleyen bu 2 parça yok eğer 2. el veya kullanılmış boşta duran servislerde veya başka yerde varsa beni bilgilendririseniz sevinirim zincirin ve dişlilerin yağı etrafa dağılıyor birde kışın da kullanıcam bu parça olursa iyi olur

innova125s.jpg

walla ne diyim çok iyi bi motor yedek parçasını rahatlıkla bulabilirsin ayrıca innovanın çok taklıtleri war honda en iyisi çok iyi bi şeçin anı ama iyi motor çok hızlıdır 100 çok ama çok rahat geçersin çin malı bu motorlar titreme yapar ama innova hayatta yapmaz :)
az yakar iyi hız yapar titreme yapar ve 100 çok rahat gecersin

Arkadaşlar benim motorda zincir ve dişlileri çevreleyen bu 2 parça yok eğer 2. el veya kullanılmış boşta duran servislerde veya başka yerde varsa beni bilgilendririseniz sevinirim zincirin ve dişlilerin yağı etrafa dağılıyor birde kışın da kullanıcam bu parça olursa iyi olur

innova125s.jpg

Çıkma bulunurmu bilmem ama servisteki yeni parçanın üzerinde sticerler yok ve üzerinde bulunan yağlama deliği tapasıda ayrıca satın alınıyor saçmalık..parçanın alt üst 50tl olması gerek..

Yağlama tapasının ayrıca satılması gerçekten saçmalık olmuş demek sıfır olarak alsam sticer yok he

keşke bu innovayı sıfır alsaydım uzun vadede düşünerek hareket etmemenin zararı:pr:

İnnova gibisi yok ya 3. vitesde 110 görüyor km de 65 kuruş yakıyor hemde çok sağlam

Vallahi ben ben gördüm Knight_eagle seninki neden görmüyor bi fikrim yok

+ bide arkada kappa k35 çanta vardı inan o olmasa acaba ne hıza çıkardı bilemem bir gün çantasız şekilde deniyecem

abi şaka maka 90 dan sonrası bu motorda sakat...ben düz giderken 110 görüyorum ..eğilince 115:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Victorist ben daha göremedim o 3.vitesde 110 km max 101-102 km sonrasıında motor devrini tamamlıyor gibi birşey oluyor.:pale:
Dostum senin motosikletin daha açılmamış heralde, benim Innova'nın 3.viteste 110 garantisi var hatta eğimde 115 bile mümkün.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Grubun profil resmi o resim olduktan sonra işimiz biras zor gibi gözüküyor. (Crafter) :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar