30 Ağustos Korteji / Foto ve Videolar

Tek kelimeyle muhteşem bir kortej oldu..

Buluşma yerinde yaklaşık 100 den fazla motor vardı..Bildiğim tüm motosiklet siteleri ve biz MT İstanbul oradaydık..Herkes bayraklarıyla süslediği motosikletlerini yanyana dizmiş, kalkış anının gelmesini bekliyordu..

Ve saat 16:30 olduğunda marşa bastık..

Onlarca motordan gelen sesi duymanız gerekirdi..Yer gök yıkıldı resmen..
Suadiye otelinin önünden önce Bağdat Caddesine çıktık..

Caddeye ilk çıktığımız an en güzeliydi belkide..
Etraftan bizleri alkışlayanlar, bayrak sallayanlar...Tezahurat apan çocuk, yaşlı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yüzündeki coşku görülmeye değerdi..Bir kaç kez gözlerim dolmadı değil..

Caddeye çıkınca bir anda 5 şeritli Bağdat Caddesi motor ve korna sesleriyle dolmuştu..

Kortejin başını ve sonunu ben tüm yol boyunca göremedim..O derece kalabalık ve coşkuluyduk..

Bağdat caddesini Fenerbahçe stadını arkamızda bırakarak geçtik ve kendimizi Boğazın incisi, Boğaz Köprüsü yoluna bıraktık..

Köprüye yaklaştığımızda çektiğim kortejin başını ve sonunu gösteren 2 foto;

Köprüyü geçtikten sonra hemen Balmumcu'ya saparak Beşiktaş'a çevirdik yönümüzü..

Tam Meydandaki ışıklarda gene muhteşem bir coşkuyla geçişimizi yaptık..Gene korteje el sallayanlar, tezahurat yapanlar...

Sonrasında Eminönü ve Unkapanı köprüsünü geçtik ve nihayet varış noktamız olan Sirkeci'de stop ettik motorlarımızı..

Alttaki 2 foto da son durağımızı gösteriyor..

Buradan sonra gruplar dağıldı..

Tüm yol boyunca trafik polisleri bize yolları açtı, ışıklarda bekletmediler ve eskortluk yapan polisler oldu..

Kortej boyunca onlarca fotograf çekildi ve video kaydedildi..Yavaş yavaş eklenecektir..Ben dayanamayıp başlığı açmış bulundum :mrgreen:

Katılan/katılamayan herkese çok teşekkürler..Şahsım adına unutamayacağım bir gün oldu :rendeer:

Son düzenleme:
motor sürmenin zevkini yüzü aşkın motorla ana caddelerde tattık, polisler de bize motorlarıyla eşlik etti, yollar kesildi, çoğu ışıkta direk geçtik, gayet keyifli bir gezi oldu, darısı diğer illerdeki motorcu dostlarımıza :)

engin evdemisin? yoksa yemeğe mi kaldın? ben sabahtan yorulmuştum, oruç da var, dayanamadım bakırköy yolundan döndüm ...

Son düzenleme:
evet gelsın resımler böyle bir güzel günde sız degerlı abılerım ve ablalarımla bırlıkte olmak gurur verıcı:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle toplu sürüşlerin hastasıyım.
hele bir de böyle bi anlam yükleyince daha bi hevesi kabarıyor insanın.
gelmek isterdim ama siz ordayken ben daha yeni yatmıştım :)
29 ekimde görüşürüz artık..

motor sürmenin zevkini yüzü aşkın motorla ana caddelerde tattık, polisler de bize motorlarıyla eşlik etti, yollar kesildi, çoğu ışıkta direk geçtik, gayet keyifli bir gezi oldu, darısı diğer illerdeki motorcu dostlarımıza :)

engin evdemisin? yoksa yemeğe mi kaldın? ben sabahtan yorulmuştum, oruç da var, dayanamadım bakırköy yolundan döndüm ...

Ben direk sirkeci den arabalı vapurla eve döndüm..
Tükkan tayfasıyla takılsaydım gecyarısını bulurdu eve dönmem :mrgreen:

Helal olsun katılanlara ve Atatürk Cumhuriyetini böyle zor günlerde yanlız bırakmayıp sahip çıkan vatan evlatları sağ olsun

Çok güzel bir sürüştü :) Emre işe gideceğinden Karaköy'den ayrıldık biz de :pale: Katılan herkese teşekkürler :rendeer: Gerçekten tüylerim diken diken oldu Cadde'de giderken, hala Türk olmaktan gurur duyan insanlarla aynı tutkuyu paylaşıp yol almak kısa süreliğine de olsa çok güzeldi ve gözlerim doldu ::sas::
Köprü ortasında yuvarlanan kask hariç herşey yolundaydı. Sanırım biri motorun arkasından düşürdü, ilk etapta kaza mı oldu duygusuna kapılmıştır bizim gibi her gören. Azıcık korkuttu beni :)

Çok güzel bir sürüştü :) Emre işe gideceğinden Karaköy'den ayrıldık biz de :pale: Katılan herkese teşekkürler :rendeer: Gerçekten tüylerim diken diken oldu Cadde'de giderken, hala Türk olmaktan gurur duyan insanlarla aynı tutkuyu paylaşıp yol almak kısa süreliğine de olsa çok güzeldi ve gözlerim doldu ::sas::
Köprü ortasında yuvarlanan kask hariç herşey yolundaydı. Sanırım biri motorun arkasından düşürdü, ilk etapta kaza mı oldu duygusuna kapılmıştır bizim gibi her gören. Azıcık korkuttu beni :)

Artçı olan bir bayan nedense köprünün ortasında kafasından çıkartmak istedi kaskını ve bir anda düşürdü kaskı elinden..allahtan birimizin motoruna denk gelmedi o kask..sonradan birisi almış onu köprünün ortasından vermiş kendisine..

Aklıma gelen bir olay da stadın önünde durduğumuz bir anda yanımda yürüyen bir sığırın bana dönüp "Nedir bu bir toplanma mı var?" demesiydi..:pr:

yaa mükemmel olmuş..valla duygulandım birden..:) seneye aranızda olmak istiyorum inşallah..:wiinkk:

Motosikleti
Forza 250
Resimleri görünce tüylerim ürperdi.

Ne mutlu Türküm diyene!

İnanılmaz güzel bir etkinlikti. Tüylerim diken diken oldu, kortejin her anında olağanüstü duygular hissettim. Katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Ne Mutlu TÜRK ' üm Diyene...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 PM ----------

osbourne Aklıma gelen bir olay da stadın önünde durduğumuz bir anda yanımda yürüyen bir sığırın bana dönüp "Nedir bu bir toplanma mı var?" demesiydi..:pr:[/QUOTE' Alıntı:
Bende sizin arkanızdaydım o kişi soruyu sorarken. Feribotta da konuştuk zaten. Öyle insanlarla aynı havayı teneffüs etmek çok kötü :farao:

Katıldığım ilk kortejdi.Benim için unutulmayacak bir gün oldu.Teşekkür ederim herkese.Başta serhatıma erdem abime ve yavuz abime beni artçı aldıkları için.Seviyorum hepinizi.Bendeki fotoları en kısa zamanda atacağım... :)

çok kalabalıktı yaaa ben diyordum 20 motor belki vardır ama şaşırdım

Forumdan Uzaklaştırıldı
grurulandım valla helela olsun tum katılanlara

Cok guzel bir etkınlık oldu katılan tum dostlara tesekkurler.Racıngden scotara cruıserdan enduroya kadar her marka ve model motosıklet ve nerdeyse istanbuldakı tum motosıklet kluplerının katıldıgı bır organızasyon oldu.Kazasız ve sorunsuz sekılde tamamlanmasıysa ayrı bır guzellık oldu...

İyiki katılmışız,ayrıca bu kadar katılımın olmasıda beni gururlandırdı.
Çok teşekkürler MT

fotolara bakılırsa güzel bir kortej olmuş.İstanbul'da olsam katılırdım.

Çok anlamlı bir etkinlik.

Ayrıca, grup sürüşleri de çok güzel oluyor gerçekten.Ne hikmetse sair zamanlarda bizi görmeyen, görmezden gelenlerin gözleri teleskop oluyor.Bizi takmayanlar -"ya, o dursun yol versin, motosiklet olum o, s..tir et ya" diyenler grup olarak gördüler mi bize saygı gösteriyorlar.

süperdiniz arkadaşlar. fotoları en kısa sürede ekleyeceğim.

Fotolar:

dsc01798.jpg

Image17.jpg

Image11(1).jpg

Image10(1).jpg

Image13.jpg

Image8(1).jpg

Image15.jpg

Image14.jpg

Image7(1).jpg

Image6(1).jpg

Image4(1).jpg