Moderatör (forrap)
- Konu Yazar
- #10,481
Bu er5 olayı seni bozdu
İzmir e gelmez oldun..
Valla iyi geziyorsun :cat:
ben o zaman bu akşam istanbul caddebostan a takılıyorum.istanbuldan selamlar izmir
Bu er5 olayı seni bozduİzmir e gelmez oldun..
Keyifli sohbetler dileyelim sana o zamanAleyküm selam :rendeer: İstanbul'a selamlar.
Valla bence en büyük kortejin "gavur" İzmirde
olması gerekirdi.
Hele son günlerde Cumhuriyet kazanımları "açılım"&"kapanım" otomatiğine bağlanmışken
Wert,avartarındaki günü hatırlıyorsan,o eylemin hazırlayıcısının da MT İzmir olduğunu belki bilirsin.İzmir de bu güne kadar yapılan en büyük motosikletli eyleminde o eylem olduğunu da tabi bilirsin.Her gruptan gelenler vardı,emniyetinden medyasına,yol sürüşüne kadar ne şekillerde hazırlandı o eylem.Son cümlene bakan sadece mangal yapan,eğlenmek için yaşayan,sosyal sorumlulukları sıfır bir grup sanacak MT İzmir i.
Ben askerdeyken çok değişim olmuş grupta,herkes bir yerlerde.Yeni yeni toparlanıyoruz,birşeyleri rayına oturtuyoruz.Bunu grupta olmayanların anlamaması normalde,arada sırada bile olsa gruba gelen birinin anlamaması üzücü.
Birşeyleri yapabilmek için insanın elinde bazı şeylerin olması lazım,ve elde birşeylerin olmaması milliyetçi olunmadığı anlamına gelmez,zaten milliyetçilikte de lafla yapılmaz.
Durumlar kısa sürede düzelecek bundan eminim,umarım o zamana kadar insanlar daha anlayışlı olabilir.
Zafer bayramımız kutlu olsun.
Oraya mı takıldın? İnsan arada sırada bile gelse bilir durumları anlamında yazdım,direkt Mert sen arada sırada geliyosun bilmiyorsun demedim.Yanlış anlaşılma olmasın.
Evet bu zamanlarda daha duyarlı olmak lazım ama biz sadece bu zamanlarda değil daha önce ki zamanlarda da duyarlı bir gruptuk,o yüzden mangalla vs. ile konuyu eşleştirmenin grubu tanımayan,yeni gelen biri tarafından nasıl yorumlanacağından bahsetmek istedim.Sanırım farklı şekillerde algıladık.
Oraya mı takıldın? İnsan arada sırada bile gelse bilir durumları anlamında yazdım,direkt Mert sen arada sırada geliyosun bilmiyorsun demedim.Yanlış anlaşılma olmasın.
Evet bu zamanlarda daha duyarlı olmak lazım ama biz sadece bu zamanlarda değil daha önce ki zamanlarda da duyarlı bir gruptuk,o yüzden mangalla vs. ile konuyu eşleştirmenin grubu tanımayan,yeni gelen biri tarafından nasıl yorumlanacağından bahsetmek istedim.Sanırım farklı şekillerde algıladık.
algıda farklılıklar olabilir maksat bunların farkına varıp durumu düzeltmek.önümüzde daha cok böle anlamlı günler var 29 ekimde acığı kapatır izmir mt nin nasıl bi gurp olduğunu gösteririz herkese:cherry::cherry::cherry::cat::cat:
Neyse,konu bir şekilde açıklığa kavuştuğuna göre,şöyle bir durumda var.
Ben bu konuda bir korteji askerden gelmeye yakın (yeterince boş zamanımın olduğu son günlerimde) düşünmüştüm.Ama geldiğimde düşündüğümden biraz daha farklı olduğunu gördüm durumların,hep alıştık,20-30-40 motor geziler yapmaya,eylemler yapmaya.Şuan sizde biliyorsunuz ki bir eylem düzenlesek 5-10 motor arası oluruz diye tahmin ediyorum.Kişisel tepkimizi verirmiyiz ? Veririz..
Amaç hiç birşey yapmamaktansa ufak da olsun birşeyler yapabilmekse bende seve seve içinde yer alırım bu eylemin.MT İzmir ne halde vay be üç beş kişi kortej yapıyorlar diye için için haz alanlar da olacaktır,ama eğer amaç kortej ve milli duygularsa kimin ne dediği pek umrumuzda da olmaz.
Motosiklet almadım hala malum,bakınıyorum.Bu yüzden de motosikletsiz olmam sebebiyle yeterince hareketli bir süreç geçirdiğimi söyleyemem.
Sizin altınızda motor da var,yani benden bir adım daha öndesiniz.
Açın bir başlık isterseniz,yapalım bir kortej.Bende katılayım.
Müsait bir buluşma yeri ve saati yazıp bir başlık açmaya bakar herşey.
Ben diğer milli bayramlarımızda,kutlamalarımızda tam anlamıyla varlık gösterebileceğimizi düşünmüş,30 ağustosta istemeyerek de olsa birşey yapamayarak geçireceğimize kanaat getirmiştim.
yerden göğe kadar haklısın aslında istesekde pek bişey yapabilme şansımız yok (beni üzende bu ya neyse) o zaman ermanın ve seninde de dediğin gibi 29 Ekim'de iyi bi organizeyle güzel bi kortej yapalım hem o zamana sende motorlanmış olursun hemde yaz biter sayımız yeterince artar:cat:
Zaten kısa bir süre daha bu sıkıntıları çekeceğiz,diyorum ya sonrasından eminim.Bu yüzden bende 29 Ekim e kilitlenmiştim.
Umuyorum ki 29 Ekimde adımıza yakışır bir şekilde milli duygularımız ışığında bir kortej düzenleyeceğiz.Bu seferlik böyle oldu maalesef..
Neyse ki daha çok zafer bayramı kutlayacağız :wiinkk:
Bu seferlik böyle oldu maalesef..
Neyse ki daha çok zafer bayramı kutlayacağız :wiinkk: