[Ankara - MT]

jr.

olm her akşam 6 km yürüyoruz biz abimle ve arkadaşla..gel katıl bize sporun kralını yap akşamın serinliğinde..atlar arabaya dönersin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 PM ----------

orman kenarı, misss gibi çam havası ohhhhh :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 PM ----------

ertesi gün uyanabilir misin onu bilemem. o yorgunluk üzerine temiz hava süper uyutuyor :)

öncelikle hoşbulduk! arkadaşlar haftaya malum gerede taraflarına kamp yapmaya gideğiz. ben bu pazar yada uyan olursa c.tesi sehirden yine uzaklaşmak istiyorum. doğayla olmak istiyorum. bu eymir de olur başka yer de olur.

jr.

şu özgünün dile getirdiği kamp olayı harbiden olacaksa, resimlerini şimdiden merak ediyorum ha. keşke gelebilsem. yine de organizasyonundan parmağımı çekmem.

selamlarrr
arkadaşlar haftaya bende kampa gelemem ama bi plan yapılırsa pazar günü yine varım:) yani haftaya pazar:)

jr.

iyi sertaç turlarız :) kamp yapalım diye deliren sen değil miydin ya :mrgreen:

bendim evrenim ama cumartesileri çalışıorum ve izin alamıorum maalesef içimde kaldı ama yapıcak bişi yok :(

öncelikle hoşbulduk! arkadaşlar haftaya malum gerede taraflarına kamp yapmaya gideğiz. ben bu pazar yada uyan olursa c.tesi sehirden yine uzaklaşmak istiyorum. doğayla olmak istiyorum. bu eymir de olur başka yer de olur.

fatih hocam pazar günü beypazarına gidelimmi gelirmisin? başka gelmek isteyende olursa hep beraber gidelim ne diyorsunuz??

jr.

gidin valla..o tarafta kamp alanı yok mu ya?

Son düzenleme:

jr.

bişey yemiyoz toplantısı :p

murat ben ceyda yarın 11de panora önündeyiz. söz bişey yemeyeceğiz :p muhabbet etmek, motora binmek ruzgarla falan yüz-göz olmak isteyen olursa oradayız :cat: önümüzdeki haftanın planını yaparız. 1130da mobil hale geçeriz. o saatten sonra sıkılan telden ulaşsın, şahane fıkralarım var, anlatırım :)

jr.

olm haftaya toplu giderik lem..top var bende :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

ehliyeti aldı, tutamıyoz sukuyu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar