[Ankara - MT]

jr.

gitar bende gani her türü var. 8 yaşımdan beri yetenek de var ailem sağolsun. aklınıza geleni çalarım o iş kolay (bu konularda mütevazi değilim, artisim :mrgreen:)

şimdi biz bu hafta şehir içinde olacağız. suku bize katılmazsa biz sukuya katılırız. eymir hakkındaki gorusunu alayım sukucum. ona gore hareket edelim, katılmak isteyen katılsın.

kamp olayına gelince, benim yemeyebilir gelmek. :pale:

valla nasıl bilirseniz öyle yapın evren

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------

iyi geceler bu hafta size iyi eğlenceler

günaydın ankara mt, eymir beni pek acmıyor junyorum :silent: karar vermedım ama henuz napacagıma bır pazar olsunda bakarız o zaman

jr.

sukum deryam panorada buluşalım da karar veririz o halde. amaçsızca turlasak bile olur. buluşma yeri olsun ki katılanlar da olur.

sukum deryam panorada buluşalım da karar veririz o halde. amaçsızca turlasak bile olur. buluşma yeri olsun ki katılanlar da olur.

sportif faaliyetler yapsak fena olmaz koşmak tenis oynamak gibi yada karting yapmak gibi yada basketbol yada voleybol oynayabılırız ahlatlıbelde özledim ben spor yapmayı:cherry:

jr.

abi terli terli ben ne o kaskı takarım, ne de montu giyerim. elimiz ayağımız tutar olsun. ayrıca eymirde kurek, sportif faaliyetin kralıdır kralı :)

sutopu ya da paraseyling yapalım o zaman? raftink de olabilir :mrgreen:

abi terli terli ben ne o kaskı takarım, ne de montu giyerim. elimiz ayağımız tutar olsun. ayrıca eymirde kurek, sportif faaliyetin kralıdır kralı :)

sutopu ya da paraseyling yapalım o zaman? raftink de olabilir :mrgreen:

kardesim sende hiç bir seye gelmıyon otur otur kabak gıbı olduk zaten :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------

su sporlarından korkuyo heralde suku.. üstüne gitme abi :)

ne korkacam 3 yasında yuzmeye baslamısım :cherry: anadolu otel aquaparka varım ben damsız gidilmiyor öle bir sorun var :pr:

jr.

sukudan bi cacık çıkmayacak :mrgreen:

pazarın keyfini çıkartayım bari. ben ve ceyda ümitköy livaya pazar kahvaltısına gidiyoruz. varsa takılmak isteyen, saat 10da panora önünde buluşalım. oradan bilkente geçer otururuz. günün herhangibir saatinde katılmak isteyen olursa beni arasın. ya da direk bilkente gelsin

sukudan bi cacık çıkmayacak :mrgreen:

pazarın keyfini çıkartayım bari. ben ve ceyda ümitköy livaya pazar kahvaltısına gidiyoruz. varsa takılmak isteyen, saat 10da panora önünde buluşalım. oradan bilkente geçer otururuz. günün herhangibir saatinde katılmak isteyen olursa beni arasın. ya da direk bilkente gelsin

anca otur ye sen :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar