Haluk hocam,son yaptığın gezinin raporunu paylaşmadın.Sabırsızlıkla bekliyorum.![]()

Alper nerelerdesin,sayfalara uğramaz oldun. Depo üstü çalışmanı iptalmi ettin.
mrock kardeşim bende senle aynı kanıdayım gv650 custom yapılma olayına en yatkın makınelerden bırı
turkıyedekı custom olayına gelınce en customı herhalde benımkı
arka tekerlegin gozukmesi aletı cok daha heybetli hale getirior ama o zaman egzostada bır guzellıkler yapmalısın cunku stundeki egzost butun motorun havasını yokedıyor
ornek olarak benm motordan esınleneblırsın ufaklık oldgundan berı cok fazla moorumla ılgılenemıyorum yoksa uzerıne daha ne eklemeler yapardım ama kısmet bu sene ınsallah daha cok degısıklık yapıcagım makınaya
Geçenlerde motosikletleri custom'a çeviren bir kaç sitede dolaşırken sizin motorunuzu gördüm.İstanbulda bir yerdeydi sanırım.Sizin eksoz ve ardından motorunuzun fotoğrafıyla karşılaştım.Gerçekten iyi iş çıkarmışlar.Fakat bi sorun var ben sizin yaptırdığınız yerin resmi site adresini unuttum yardımcı olursanız.Bende bir kaç sipariş vermek istiyorum oraya.Şimdiden teşekkürler..
salih06, gv650'yi biliyorsun global motor ithal ediyordu. Piyasadaki pazar payının hatırı sayılır olduğu görülünce hyosung yazısı traşlanıp yerine s&t kanuni yazılarak getirilmeye başlanınca iki firma arasındaki çekişmeden en çok bu markayı kullananlar zarar görmüş oldu. Aradan çekilen Globalin getirdikleri gv650 ler 12.00-13.000 ytl civarı sıfır km 2007 (garantisi geçerli değil ) model olarak bayilerin elinden çıkarıldı. s&t olanlar ise 2008 sonrasındaki modellerine enjeksiyon ve 10 beygirde güç ilavesiyle motosikletlerini 18.000 ytl civarında fiyatıyla alıcıya sundu. Pazardaki dalgalanma 2.eli oldukça etkiledi. Araştırdığında 2. eli 9.000ytl-13.000 ytl civarı olduğunu görürsün. 250 cc bir sıfır japon fiyatına bu motosikletin, bu fiyatlara tercih edilmesi son derece makuldür. Yalnız race motoru bulunduran gv650 nin ilk kullanıcısının motosiklete yaptırdığı bakım ve kullanım karekteri önem kazanıyor! Düşün ki hepimiz yağ seçimde hata yaptık,sonradan uyanıp API SL JASO MA 10W-40 yağ uygulamasına geçtik. Tercihini bu bilgiler ışığında yapıp tercihinle mutlu olman dileğiyle... :bounce:
viceroy verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur ederım ben bu yola baslayalı yaklasık 3 ay oldu sımdılık mct250 ıle mutlu olmaya calısıyorum fakat olmuyor bu aralar kafam gv650 ye epey takıldı bır tanesı sende oldugu ıcın bence sanslı bırısın... ankara olsaydın gorusurduk.. evet bu pıyasa oılusturmaya calısmaları kullanıcılar ıcın kotu yag konusu bı talıhsızlık olmus fakat ılerleyen zamanlarda tecrube ettıkce boyle ufak sorunlar ortadan kalkar dıye dusunuyorum ılgın icin tesekkur ederim..vıceroy..:cat:
http://www.ercanmotorcycle.com/hyosung.html
yeri istanbulda kartal koprusunun orda.