Hyosung gt 250r al?:silent::cat: piyasaları aşağı yukarı aynı
Biraz daha açıklasan kötümü o kadar sesi :silent:
Kötülükten kastın ne anlamadım?.....
Ama ses içinse bir raceye bakın derim...
Piyasada 6-7 binliraya raceler var..
Sana sadece ses lazım nasılsa....:cat::cat::cat:
Ama madem meraklanmışsın söyliyim....
Racelerde devir fazladır... Ve 4 tane piston vardır.... :cat::cat::cat: Ve adı üstünde Race...Er5 gezi motoru sadece.... :cat::cat:
2000 model ve altı raceler o fiyattadır....Hayır 500'Lük Motor alıcam daha düşük almak istemiyorum , o yüzden sesede önem veririm hız olduğu kadar Er-5'in hızı beni keser , ses yönünden nasıldır diye soruyorum.Tabiki 4 Silindirden aldığımız sesi alamayız ama biraz daha yakın bir ses verebilirmi diye soruyorum Suzuki GS-500 düşünüyordum vazgeçtim ,
6,7 milyarlık racelere örnek verebilirmisiniz ER-5 kadar süratli olması şartıyla ?
Peki 2000 Model Altı motor önerirmisin sağlammı olurlar veya önerdiğin bir model varmı pek bilgili değilim büyük motorlar hakkında öneri yapabilirmisin :silent:
bandit falan bak bence:cat:
güzel tavsiye, eski olupta alınabilecek, naked ve açık bir egzozla 4 silindir sesini alabileceğin bir motor:wiinkk:
GSF 600 Bandit ile GSF 600 Bandit S aralarında çok büyük fark varmı , önerirmisiniz alınmasını ?
s kafa karenajlı modeli, burda sormak yerine internetten biraz resimlerini araştır yada sahibinden den bak hem fiyatları hemde tipi hakkında bilgi sahibi olursun.
7-8 bin tl ye 03-04 modellerini bulman mümkün..
genel olarak uzun ömürlü motorlar, sübapları ayarlı, ortadan egzantrikli yağ soğutmalı şarj dinamolu bir sistemi var.. nerdeyse otomobil motoru gibi..
cefakar bi motor..