ben arka kampanayı diske çevirebilirmiyim diye bir soru beklerdim...
bu hafta sonu arkama artçı alarak bi yola çıktım,artçılı olarak ilk defa uzun yola çıkmış oldum bu arada (er-5 ile) ilk defa motor dan korktum. tek başımayken pek farketmiyodum ama yolcum varken frenler hiç güven vermedi. gs 500 ün arkatakımını monte edebilirmiyiz, araştırmak gerek.
Walla kampanaya razıyım o muhabbete girmiyeyim dedim hiç
Onun yerine gereksiz bir soru sorayim dedim![]()
o kadar mı içler acısı bu er5'in arka freni ya..ale::salut:
vlad1462 gercekten o kadar kotumu?
gerci falconun arka freni diskte noluyo..
ayagimi surtmenin biraz daha iyisi sadece)
of simdi ben ne alicam ya, illa kasip er6 mi almak lazim![]()
metehan abi falconcular(tanistigim ve kullananlar) soyler frenin kotu oldugunu ki katiliyorum
hmm
bi denemem lazim su motoru ya..
pof
ne var kiralayabilsek soyle..
Ama 4 Silindir sesine bitiyorum hocam işte o yüzden madem 6-7 milyar ayırdım seside tatmin etsinki 2 gün sonra sıkılmayayim motordan diye söylüyorum.
4 silindirlinin sesine bitiyosun ve bunun için 6-7 milyar ayırdın.Bence sen baya bi acemisin motosiklet konusunda.4 silindirli için en az 11 milyar ayırman lazım.Onunla da 3 yaşında bi tane 4 silindirli fazer alırsın.Yok ben illa ki ses isterim , eski olsun ama sesi olsun dersen bil ki işi bilenler eski model japonlardan uzak durun der.Çünkü o motorun ya canı çıkmıştır ya da yedek parçası yoktur.Eğer canım değerli değil diyosan takla atmış , şasisi yamulmuş yamaha r6'yı 6 milyara satıyolardı geçenlerde.