ER-5 'ten Race Sesi Alabilirmiyiz?

Merhaba Herkeze
Er-5 Almayı düşünüyorumda sesi tatmin edermi egsoz falan değişsek yorumlarınız neler ses hakkında ?

2 silindirden 4 silindir sesi alman imkansız. nedenine gelince 4 silindirde patlamalar o kadar çok olur ki o yüzden ses öyle çıkar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biraz daha açıklasan kötümü o kadar sesi :silent:

Kötülükten kastın ne anlamadım?.....
Ama ses içinse bir raceye bakın derim...
Piyasada 6-7 binliraya raceler var..
Sana sadece ses lazım nasılsa....:cat::cat::cat:
Ama madem meraklanmışsın söyliyim....

Racelerde devir fazladır... Ve 4 tane piston vardır.... :cat::cat::cat: Ve adı üstünde Race...Er5 gezi motoru sadece.... :cat::cat:

Hayır 500'Lük Motor alıcam daha düşük almak istemiyorum , o yüzden sesede önem veririm hız olduğu kadar Er-5'in hızı beni keser , ses yönünden nasıldır diye soruyorum.Tabiki 4 Silindirden aldığımız sesi alamayız ama biraz daha yakın bir ses verebilirmi diye soruyorum Suzuki GS-500 düşünüyordum vazgeçtim ,
6,7 milyarlık racelere örnek verebilirmisiniz ER-5 kadar süratli olması şartıyla ?

Kötülükten kastın ne anlamadım?.....
Ama ses içinse bir raceye bakın derim...
Piyasada 6-7 binliraya raceler var..
Sana sadece ses lazım nasılsa....:cat::cat::cat:
Ama madem meraklanmışsın söyliyim....

Racelerde devir fazladır... Ve 4 tane piston vardır.... :cat::cat::cat: Ve adı üstünde Race...Er5 gezi motoru sadece.... :cat::cat:

abi aşağı yukarı benimle aynı fikirdesin:cat::)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayır 500'Lük Motor alıcam daha düşük almak istemiyorum , o yüzden sesede önem veririm hız olduğu kadar Er-5'in hızı beni keser , ses yönünden nasıldır diye soruyorum.Tabiki 4 Silindirden aldığımız sesi alamayız ama biraz daha yakın bir ses verebilirmi diye soruyorum Suzuki GS-500 düşünüyordum vazgeçtim ,
6,7 milyarlık racelere örnek verebilirmisiniz ER-5 kadar süratli olması şartıyla ?
2000 model ve altı raceler o fiyattadır....
Sahibinden de 7000-6000 aralığında tarattır çıkar karşına..
Homurtulu ses verir... Raceye yakın olmaz.... Ama yoshimura ya da devil takınca sesi gür çıkar..... Yarım race sesi alırsın.... :p:p:p

Peki 2000 Model Altı motor önerirmisin sağlammı olurlar veya önerdiğin bir model varmı pek bilgili değilim büyük motorlar hakkında öneri yapabilirmisin :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Peki 2000 Model Altı motor önerirmisin sağlammı olurlar veya önerdiğin bir model varmı pek bilgili değilim büyük motorlar hakkında öneri yapabilirmisin :silent:

Kendi adıma konuşayım.....

Almam.... Çünkü cılkı çıkmıştır.... İyi durumda olsa bile gene en kısa sürede iş açacaktır... :cat::cat::cat::cat:

Ama ses istiyorsan hakkını alırsın... :p:p:p

GKN

GSF 600 Bandit ile GSF 600 Bandit S aralarında çok büyük fark varmı , önerirmisiniz alınmasını ?

s kafa karenajlı modeli, burda sormak yerine internetten biraz resimlerini araştır yada sahibinden den bak hem fiyatları hemde tipi hakkında bilgi sahibi olursun.
7-8 bin tl ye 03-04 modellerini bulman mümkün..
genel olarak uzun ömürlü motorlar, sübapları ayarlı, ortadan egzantrikli yağ soğutmalı şarj dinamolu bir sistemi var.. nerdeyse otomobil motoru gibi..
cefakar bi motor..

s kafa karenajlı modeli, burda sormak yerine internetten biraz resimlerini araştır yada sahibinden den bak hem fiyatları hemde tipi hakkında bilgi sahibi olursun.
7-8 bin tl ye 03-04 modellerini bulman mümkün..
genel olarak uzun ömürlü motorlar, sübapları ayarlı, ortadan egzantrikli yağ soğutmalı şarj dinamolu bir sistemi var.. nerdeyse otomobil motoru gibi..
cefakar bi motor..

Anladım , teşekkür ederim cevabın içinde motoru görmedim hiç Antalya'da bu motor olmadığı için nasıl motor güvenilirmi sağlammı yüksekliği nedir hiçbir bilgim yok;
Boyum 1.75 Bu motoru kullanmakta zorluk çekermiyim yerden yüksekliği nedir falan hiç bilmiyorum yani.

bandit_650_k9_resize_2.jpg

bu işini görür sanırım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar