Ölüme davetiye çıkarıyolar

Yuhh artık ya,bu insanlar kime neyi kanıtlamaya çalışıyor anlamıyorum üstünde gittiğin alet iki teker işte ötesi yok

Bunlar yüzünden motorlar ve motorcular saygısını yitiriyor.. Gerizekalılıktan başka nedir ki bu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu video senelerdir nette dolasıyor yenmi haber yapmıslar ( saoll ..)

olay yeri bir internet sitesine göre suriye.haber olarak yanlış..

Son düzenleme:
yuhh ya artık kaç senedir internette dolaşılıyor bu video daha yeni haberlere çıkmış :mrgreen: bide dün haberlerde izledim sanki yeni bir olaymış gibi gösteriyorlar :mrgreen:

Böyle Motorcu Olmaz Olsun...Ailem Haberi İzliyo Sana Motor Almak yok Die Tutturdular Sonra ZOrla Yine İkna Ettim

yuhh ya artık kaç senedir internette dolaşılıyor bu video daha yeni haberlere çıkmış :mrgreen: bide dün haberlerde izledim sanki yeni bir olaymış gibi gösteriyorlar :mrgreen:

Yav sen feleket tellalımısın daha önce gördüysen daha önce görmüşdüm de geç konuyu saptırma tamam konuyu değiştiriyom daha öncede varmış yazacam oldumu ...

BU videoyu taze taze...

BU videoyu daha 2 gün önce show haberde izledim, haberin ayrıntısında ise İzmir' de gençlerin polislerce kontrolü sık yapılmayan bir yolda bu hareketleri yaptıklarıydı. Haberde de görüntüler bir gün önce çekildi gibi şeyler söylüyordu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar